Jocuri cazino online - Fantastic Four

Fantastic Four este un joc Slots cu 5 tamburi si 20 de linii. Obiectivul jocului Fantastic Four este de a obtine combinatii castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor. Cu cat este mai buna combinatia de simboluri, cu atat este mai mare castigul.

fantastic-four.jpg


Regulament slot video Fantastic Four

  1. Se poate alege unitatea de pariere apasand butonul etichetat “Click pentru a modifica” din coltul din partea stanga jos a ecranului.
  2. Mizele pe linie se aleg apasand butonul Pariu pe Linie. La fiecare apasare se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda.
  3. Apasand pe Invarte, tamburii vor fi pusi in miscare cu selectia curenta de linii si mize pe linie. In timpul invartirii, butonul Invarte devine Stop. Apasand pe Stop, animatia este oprita si rezultatul invartirii este afisat imediat.
  4. Pe o linie de plata data, se castiga doar pentru combinatia castigatoare cea mai mare, in timp ce castigurile simultane pe diferite linii de plata sunt adunate.

Click aici pentru a juca Fantastic Four la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi