Jocuri cazino online - Fairy Magic

Fairy Magic este un joc Slots cu 5 tamburi si 15 linii. Obiectivul jocului Fairy Magic este de a obtine combinatii castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor. Cu cat este mai buna combinatia de simboluri, cu atat este mai mare castigul.

fairy-magic.jpg


Regulament slot video Fairy Magic

  1. Mizele pe linie se aleg apasand butonul Pariu pe Linie. La fiecare apasare se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda.
  2. Pariul total intr-o runda de joc = miza pe linie inmultita cu liniile de plata active.
  3. Castigurile sunt calculate in conformitate cu tabelul de castiguri. Castigul pe linie = miza pe linie inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Castigul Scatter = miza totala inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Tabelul de castiguri poate fi accesat din pagina Info.
  4. Un castig activeaza butonul Joc de Noroc pe care se apasa pentru a deschide jocul de noroc. Castigurile pot fi dublate daca alegeti o carte mai mare decat cea aleasa de dealer. Daca jucatorul castiga sau face remiza, poate apasa pe Colectati sau poate incerca sa dubleze suma din nou.

Click aici pentru a juca Fairy Magic la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!