Jocuri cazino online - Desert Treasure

Desert Treasure este un joc Video Slots cu 20 de linii. Obiectivul jocului Desert Teasure este sa obtineti o combinatie castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor. Cu cat este mai buna combinatia de simboluri, cu atat este mai mare castigul.

desert-treasure.jpg


Regulament joc Desert Treasure

  1. Alegeti valoarea monedelor apasand butoanele ‘+’ si ‘-’ din dreapta ecranului.
  2. Alegeti miza pe linie apasand butonul Miza pe Linie. De fiecare data cand apasati pe buton se adauga inca o moneda la miza pe linie. In momentul in care ati ajuns la valoarea maxima si apasati pe buton inca o data, suma va fi resetata la o moneda.
  3. Alegeti liniile. Puteti apasa butonul Selectare Linii pentru a adauga o linie, sau puteti utiliza butoanele din dreapta si stanga tamburilor. Atunci cand selectati o linie mai mare, se vor selecta automat si toate liniile inferioare (de exemplu, daca activati linia 18, se vor activa si liniile de la 1 la 17). Puteti, de asemenea, sa apasati butonul Bet Max pentru a activa toate liniile si a invarti tamburii.
  4. Suma de bani pe care o pariati intr-o runda este egala cu miza pe linie inmultita cu numarul liniilor active.
  5. Apasati butonul Invarte (daca nu ati apasat butonul Bet Max) pentru a invarti tarmburii.
  6. Daca tamburii afiseaza o combinatie castigatoare dupa ce se opresc (pe o linie pe care ati pariat), castigati conform tabelului de castiguri. Daca doriti sa vizualizati acest tabel apasati pe butonul “Rapoartele de castig”, iar pentru a-l inchide apasati butonul din nou. In cazul in care castigati pe mai multe linii simultan, castigurile se aduna.

Click aici pentru a juca Desert Treasure la cel mai mare casino online licentiat in Romania!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi