Jocuri cazino online - Bonus Bowling

Bonus Bowling este un joc de cazino foarte interesant, un joc pe care trebuie sa pariati pe numarul de popice doborate si acest pariu se poate face in doua variante. Prima varianta se numeste Strike ( atunci cand toate cele zece popice sunt doborate de prima bila ) sau Spare ( cand toate popicele au fost doborate dupa a doua bila ). Partea buna este ca puteti plasa mai multe pariuri in acelasi timp.

bonusbowling.jpg


Regulament Bonus Bowling

  1. Inainte de a incepe runda trebuie sa stabiliti miza iar acest lucru se poate face prin butoanele + si -.
  2. Dupa stabilirea mizei nu va mai ramane de facut decat sa "Aruncati" bila. In cazul in care prima bila darama toate popicele atunci nu va mai fi nevoie de a doua bila sia stfel ati castigat daca ati mizat pe Strike. In cazul in care nu sunt doborate toate popicele din prima lovitura atunci va fi nevoie de o a doua bila si astfel pariul castigator va fi Spare.
  3. Daca dupa o runda fie ea castigatoare sau necastigatoare doriti sa plasati aceasi miza si aceleasi pariuri puteti sa apasati butonu "Rebet".
  4. Exista in decursul unor runde si popice bonus, aceste popice bonus va vor aduce un castig de 10 ori miza pe care ati plasat-o.

Joaca acum Bonus Bowling la cel mai bun casino licentiat in Romania!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi