Jocuri casino online – Solo Mahjong Japanese

Zidul este format din 24 de piese cu fata in jos. Apasati o piesa pentru a o selecta. In fiecare runda aveti dreptul la trei incercari pentru a gasi piesa corecta. Numarul de incercari ramase este afisat sub zid.

solo-mahjong.jpeg

Cum se joaca?

Sub acest zid se afla mana dumneavoastra. In spatiul din dreapta acestuia este prezentata ultima piesa aleasa, iar in spatiul de deasupra sunt afisate piesele la care s-a renuntat. Daca ati ales o piesa din zid si aceasta nu a completat mana dumneavoastra, simbolul 'No hand' (Nici o mana) va fi iluminat si piesa va fi eliminata in mod automat. Puteti sa apasati chiar dumneavoastra pe piesa pentru a o elimina. Dupa aceasta, puteti sa alegeti alta piesa. Daca ati ales 3 piese si nici una nu v-a completat mana runda se incheie.

In jocul Mahjong standard, piesele eliminate pot fi utilizate pentru a completa o mana. In jocul Solo Mahjong Japanese acest lucru nu este posibil. Piesele eliminate nu participa la joc in nici un fel. (Pentru mai multe detalii consultati Regulamentul jocului Solo Mahjong Japanese.)

Daca piesa aleasa v-a completat mana, se va deschide ecranul de castiguri. In acest ecran, puteti vedea toate seturile din mana dumneavoastra si cate puncte valoreaza fiecare set. Punctele jocului sunt convertite intr-un scor care determina cati bani ati castigat. Scorul este calculat din suma punctelor pe joc utilizandu-se un algoritm complex, traditional. In cadrul tabelului de castiguri, puteti apasa butonul Continuati pentru a revedea structura finala a rundei sau puteti apasa pe butonul Joc Nou pentru a incepe imediat jocul urmator.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi