Jocuri casino online – Blackjack Switch

Acest joc este o varianta modificata de Blackjack, asadar daca sunteti familiarizat cu jocul clasic de Blackjack, nu veti avea nici o problema in stapanirea acestui joc.

blackjackswitch.jpg

Obiectivul jocului Blackjack Switch este ca valoarea cartilor dumneavoastra din oricare mana sa fie mai apropiata de 21 decat valoarea cartilor dealerului, fara a depasi 21.Valoarea cartilor este aceeasi ca in jocul de Blackjack standard - Asii se socotesc fie 1, fie 11, cartile cu imagini 10 si cartile cu numere au valoarea afisata.Regulamentul este acelasi ca in jocul de Blackjack standard, cu exceptia faptului ca aveti doua maini pe care le jucati pe rand - intai mana dreapta, apoi cea stanga, dupa care dealerul joaca mana sa.Puteti sa impartiti cartile (Split), sa dublati miza, sa luati asigurare etc., exact ca in jocul de Blackjack standard.

O exceptie fata de jocul de Blackjack standard  este ca dealerul ia intotdeauna carte daca are 17 soft - ceea ce inseamna ca el ia intotdeauna inca o carte daca are punctajul 17 in care Asul este calculat la valoarea 11. De asemenea, cu Blackjack se castiga la cote de 1/1 in loc de cote de 3/2 deoarece se obtine Blackjack mai usor datorita optiunii Switch (vedeti mai jos).O alta exceptie este ca regula numarul 5 din Blackjack (‘Daca jucatorul dubleaza si prima carte a dealerului are valoarea 10 si dealerul obtine Blackjack, jucatorul pierde doar miza initiala’) nu se aplica in Blackjack Switch.


Termeni importanți:

  • Switch - Inainte de a se imparti carti in plus, puteti schimba a doua carte primita pentru mana din dreapta cu a doua carte primita pentru mana dumneavoastra din stanga.
  • Push 22 - Dealerul va avea ‘Push’ (Egal) cand are un total de 22. Aceasta inseamna ca atunci cand totalul dealerului ajunge la 22 toate pariurile sunt egale (returnate jucatorilor) indiferent de totalul cartilor, cu exceptia cazului in care jucatorul are Blackjack, caz in care jucatorul castiga.
  • Super Match - Cercul mic dintre zonele de pariere standard este zona pariului ‘Super Match’. Acest pariu este castigator daca primele dumneavoastra 4 carti contin doua sau mai multe carti de acelasi fel. De exemplu, daca in mana dreapta aveti o Dama si un Sase si in mana stanga aveti o Dama si un Rege, atunci aveti o pereche si pariul ‘Super Match’ va fi castigator. Cotele de castig sunt afisate pe masa.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi