Joci mult la pariuri online live? Atunci citeste acest articol pentru a afla cum poti castiga super premii

Campionatul de pariuri live are loc si in 2014 la aceasta casa de pariuri online. Daca jucati mult la pariuri online live atunci puteti fi unul dintre cei zece norocosi care vor merge in Tallinn (Estonia) pentru a intra in lupta pentru marele premiu de 8000 euro.

unibet.png

Pentru a participa la promotie trebuie sa dati click aici. Apoi sa intrati pe pagina cu promotii si in promotia ''Campionatul pariurilor live'', acolo unde trebuie sa va inregistrati la promotie.

Runda de calificari a inceput pe 31 martie, dar tinand cont ca dureaza pana pe 27 aprilie aveti timp suficient pentru a obtine puncte cu care sa ajungeti in Top 10. Pentru a ajunge in finala Campionatului de Pariuri Live nu trebuie decat sa pariati live pe evenmentele preferate si sa colectati puncte.

Cum se calculeaza punctajul? Pentru un bilet pariat si castigat veti primi un numar de puncte egal cu produsul sumei pariate, al numarului de evenimente de pe biletul de joc si al cotei finale a biletului. De exemplu daca jucati 10 euro live pe o tripla care are o cota finala de 5.50 veti primi 10 x 3 x 5.50, adica 165 de puncte.

Cei mai buni 10 participanti la finalul promotiei primesc un pachet de calatorie in Estonia, la Talinn, pachet care contine: - doua nopti de cazare la hotelul Radissons Blu Olumpia din Talinn - un loc in finala Campionatului de pariuri live - estimat la 1500 euro - bani de cheltuiala si pentru calatorie - adica 300 euro - mic dejun si cina - petrecerea jucatorilor - un iPad cu care sa pariati in timpul campionatului

Finala din data de 1 iunie este cu adevarat o experienta interesanta. Astfel fiecare din cei zece finalisti vor primi cate un iPad cu 100 euro credit intr-un cont nou creat. Timp de patru ore puteti paria din cei 100 euro avuti in cont (trebuie sa plasati minim 30 de pariuri live). La finalul celor patru ore cel care va avea cel mai mare sold va incasa marele premiu in valoare de 8000 euro. Locul 2 va primi 4000 de euro, al treilea clasat va pleca acasa cu 2000 euro, urmand ca pozitia a patra sa se multumeasca cu ''doar'' 1000 euro.

Nu mai pierdeti timpul si intrati chiar acum in cursa printr-un simplu click aici.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi