Joci la agențiile de pariuri din cartier? Trebuie să citești asta!

Vezi cum frica că nu vei primi banii din online te transformă într-un parior fără bani la casele de pariuri din cartier. Am să îți povestesc cea mai ciudată metodă prin care angajații caselor de pariuri online fură banii pariorilor! Și asta o știu din surse sigure. Citește cu atenței tot articolul și nu te lăsa păcălit!!!!

În mod surprinzător pentru mine încă sunt foarte multe persoane care joacă la pariuri la agenţiile de cartier. Atunci când sunt întrebate aceste persoane de ce nu joacă pe internet majoritatea spun că n-au încredere că vor primi banii. Lucru complet fals şi asta-l ştii şi tu dacă ai avut ocazia să retragi până acum măcar o dată de la o casă de pariuri pe net.

Da, este foarte probabil să nu primeşti banii DACĂ FACI ABUZ DE BONUSURI și deschizi cinci conturi pentru a plasa câte un pariu de 300 RON fără risc la sportingbet.ro sau dacă deschizi cinci conturi pentru a lua de tot atâtea ori pachetul de bonusuri în valoare de 1.500 RON oferit de netbet.ro.

În rest, dacă foloseşti date corecte la înregistrare şi joci normal nu vei avea probleme în momentul în care ajungi să retragi bani în contul bancar. O altă veste bună apărută după introducerea licenţei este aceea că la unele case de pariuri pe internet ajung banii retraşi din contul de pariuri în contul bancar chiar în ziua în care a fost făcută retragerea.

12-case-pariuri.jpg

Dar nu despre acest lucru mi-am propus să vorbesc în acest articol, ci despre cum există riscul ca la un bilet jucat şi câştigat la o agenţie de pariuri offline să nu poţi ridica suma câştigată. Şi nu este neapărat vina operatorului de pariuri, cât cea a angajatelor.

Din vorbă în vorbă cu o amică ce are ca job acest rol de operator la o agenţie de pariuri stradală am aflat cum ajung să fie ţepuiţi unii pariori. Ea mi-a povestit acum  ceva timp că are o colegă care procedează în acest mod. Mi-am adus aminte de asta în urma unei postări pe facebook cu niște bilete câștigătoare ce nu puteau fi încasate. Le găsești mai jos.

Ea mi-a povestit atunci niște lcururi. Ce face mai exact un operator (atenţie, nu mă refer la operator ca şi agenţie de pariuri, ci la persoana care bagă biletul)? Vine un parior bagă biletul cu suma de X lei, ia biletul şi pleacă aşteptând să câştige. Ce nu ştie acel parior este că există riscul ca biletul său să fie stornat de către operator şi astfel chiar dacă va fi să câştige nu va lua banii, deoarece biletul apare în sistem ca şi cum ar fi achitat.

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

Colega asta a prietenei mele, care din câte am înţeles n-ar fi singura care procedează astfel, se orientează puţin atunci când face această şmecherie. Ideea este că nu se bagă la un bilet cu miză mare pentru că dacă ar fi să iasă acel bilet câştigător există riscul să fie prinsă. Pe când la un bilet jucat cu 3-5 RON cu 20 de meciuri pe bilet şansele ca biletul să fie prins sunt infime. Deci prima "ţintă" a biletelor stornate sunt bilete cu miză mică cu câştiguri fanteziste, jucate de persoane care la prima vedere ar fi uşor de "îmbârligat" dacă ar veni cu biletul (stornat de ea) câştigat să ridice banii. A doua ţintă sunt biletele jucate tot cu sume mici pe sisteme la care câştigul minim este de câţiva bani (chiar dacă este greu de crezut, sunt şi pariori care joacă 5 RON şi au câştig minim de 50 de bani). Ultima ţintă şi cea la care din când în când se mai riscă şi la o miză de 15-20 RON sunt minorii (care în România joacă la pariuri offline fără nici o problemă), aici gândirea operatoarei fiind simplă: chiar dacă va fi să câştige nu va face multă vâlvă când va afla că nu poate ridica biletul de teamă să nu fie prins de părinţi.

Astea sunt profilurile de pariori pe care această colegă a prietenei mele a spus că le ţinteşte când stornează biletele. Bineînţeles, nu face acest lucru zilnic sau la foarte multe bilete, ci doar pentru a-şi scoate mâncarea / cafelele / sucul / ţigările în fiecare zi de muncă. Persoana care mi-a povestit această metodă de ţepuire spunea că colega ei, în general, stornează bilete de 15-20 RON pe zi sau dacă azi are ocazia să storneze bilete de 30 RON mâine n-o va mai face deloc.

Aşa că ai grijă unde pariezi, deorece rişti să câştigi un bilet şi să te bucuri degeaba. Măcar la casele de pariuri online nu există acest risc. Odată jucat un bilet el va fi plătit până la ultimul ban. Iar dacă nu vrei să te complici cu conturi bancare vreau să te informez că la o casă de pariuri online care funcţionează şi în mediul offline (vezi aici despre cine este vorba) poţi să depui şi să retragi bani direct din agenţii. Mergi la operatorul de la agenţie îi spui că vrei să alimentezi contul x cu suma y şi vei avea banii în cont, apoi soliciţi o retragere tot în agenţii, mergi cu codul primit şi vei primi banii direct. Fără bănci, taxe şi alte minunăţii.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com!

 

UPDATE ora 9:17: Pentru că tot există comentarii care spun că nu este posibil aşa ceva, să vin şi cu o explicaţie. Articolul l-am scris după ce am văzut postarea de mai jos pe un grup de pariori de pe Facebook, moment în care mi-am adus aminte de ce mi-a povestit această amică în urmă cu ceva timp şi de care la momentul respectiv n-am ţinut cont pentru că nu credeam că este posibil aşa ceva.

123.JPG

Update 10:06 - Am sunat acum o prietenă ce lucrează al Fortuna să văd cum este la ei. Fata a zis că la stornare biletul se ia înapoi și se atașează la dosarul de final de zi, și nu are cum biletul stornat să rămână la parior, nici biletele câștigătoare, o dată ce vine să ia câștigul se reține biletul altfel operatorul este obligat să plătească dacă vine să mai încaseze o dată. Teoretic așa ar trebui să fie la fiecare casă de pariuri din cartier pentru a evita situația de mai sus.

Update 10:12 - Am mai discutat telefonic cu doi opratori de la agenții de cartier diferite și se pare că această șmecherie nu mai este posibilă, unul zicea că știa că mai demult au fost ceva probleme de genul dar nu știa să ne spună exact când, ce și cum, cert este că acum este totul în regulă, mai ales că se fac tot mai multe controale foarte stricte.

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!