Joc simultan la mai multe case de pariuri online, iată de ce

Joc simultan la mai multe case de pariuri online, iar în cele ce urmează îți voi arăta care sunt motivele. La final îți voi prezenta și o listă cu agențiile mele preferate!

Zilnic mă întreabă câte cineva: ”Auzi, la ce casă de pariuri online joci?”. Și mereu răspunsul meu este același: ”la mai multe”. Mulți cam strâmbă din nas la acest răspuns și nu înțeleg de ce ar trebui să aibă simultan cont la mai multe agenții. Ei îmi zic că în acest mod mai tare se complică. Trebuie să își verifice identitatea la fiecare operator, trebuie să țină evidența banilor în mai multe părți, și trebuie să mai aibă și bani pentru mai multe conturi simultan.

Case de pariuri online, vezi aici care sunt preferatele mele și de ce

 

PROBLEMELE NU SUNT CHIAR AȘA MARI DE FAPT

Într-adevăr problema cu banii e cam greu de rezolvat. Dar la început poți beneficia și de câteva bonusuri atractive, iar astfel poți transforma un depozit mic într-o sumă ceva mai consistentă. Plus că majoritatea agențiilor permit depuneri minime de câțiva zeci de RON.

Trebuie să parcurgi procesul de verificare KYC, dar asta o faci o singură dată. După aceea poți să te joci mult și bine fără complicații. Și oricum dacă ai pregătit actele necesare pentru o agenție, din acel moment este simplu să le trimiți și la ceilalți operatori.

Asta cu evidența banilor și a pariurilor devine simplă pe parcurs. E mai greu la început până te obișnuiești. Eu oricum țin o evidență în Excel cu toate pariurile mele. Așa pot și să îmi analizez rezultatele precedente și să caut soluții pentru a le îmbunătăți. Nu detaliez, dar acesta este un subiect pe care probabil îl voi aborda într-un articol viitor.

 

JOC SIMULTAN LA MAI MULTE CASE DE PARIURI ONLINE - DE CE?

Cu dezavantajele am cam rezolvat-o. Nu sunt chiar așa deranjante. Acum să trecem și la avantaje, pentru că sunt câteva. În primul rând consider că nici una din casele de pariuri licențiate nu este perfectă. Mă rog, dacă o luăm așa, nici o agenție din lume nu e perfectă. Fiecare are puncte forte, dar are și lipsuri. De aceea fac în așa fel încât să profit la fiecare de pe urma acelor avantaje, și să încerc să evit dezavantajele pe cât posibil.

 

Ofertă sportivă și pariuri live

Oferta diferă de la operator la operator. Sunt anumite evenimente sportive sau opțiuni de pariere care pot fi găsite la o agenție, dar lipsesc de la altele. De exemplu acest operator și cu acesta se axează mai mult pe handicapuri europene, în timp ce AICI și AICI pot fi găsite multe handicapuri asiatice.

Sau să iau alt exemplu. Această agenție de pariuri oferă multe pariuri live pe tenis, în timp ce aceasta este singura care vine cu pariuri pe intervale de 1 și 5 minute la fotbal. De ce să mă mulțumesc doar cu anumite pariuri, când le pot avea pe toate? Logic nu?

 

Cote și promoții

Dacă pariul care mă interesează este în oferta la mai multe agenții la care am cont, atunci mă uit după cote. Joc pariul dorit acolo unde este cota mai mare. Poate că o diferență între 1.50 și 1.55 nu pare prea mare la prima vedere. Dar când ajungi să pui ca mine mii de pariuri într-un an, vei vedea că aceste diferențe se simt calumea pe termen lung. Mai ales când ții evidența și faci tot felul de calcule și comparații.

Dacă la un pariu găsesc o anumită promoție, atunci profit de pe urma ei chiar dacă nu este oferită cea mai bună cotă. Acea ofertă specială mă ajută să compensez din plin diferența. În aceeași ordine de idei, ajung să joc și pariuri pe care poate inițial le-aș fi evitat. Fac asta când dau de o ofertă cu miză rambursată, sau cu freebet, sau așa mai departe (descoperă AICI tipurile de bonusuri disponibile). Consider că o mare parte din acele promoții merită. Dar nu toate desigur. Ideea e că având cont la mai multe agenții, pot și să profit de pe urma la mult mai multe oferte speciale. Și cum nu sunt genul să mă sperii de rulaj, nu prea le ratez.

În această secțiune poți vedea mereu promoțiile pe care le recomand și la care aplic, ca să nu zici că țin informațiile doar pentru mine.

 

Mai există și alți factori

Mai am și alte motive pentru care joc simultan la mai multe case de pariuri online. Dacă un site de pariuri are probleme tehnice pot să trec rapid pe altul. Dacă vreau să urmăresc live video un meci mă uit prin oferta fiecărei agenții să văd care oferă partida care mă interesează. Dacă mă apucă cheful de un joc de casino, poker sau bingo, din nou mă reorientez către un site care oferă ceea ce caut. Și așa mai departe. Cred că ai prins ideea.

 

LA CÂTE AGENȚII JOC SIMULTAN, ȘI DE CE?

Acum nu te gândi că am cont la toate agențiile licențiate. Nici chiar așa. Pe multe le evit pentru că consider că nu oferă suficiente avantaje față de concurență încât să merite. Dacă la un operator nu găsesc nimic în plus față de restul, nu văd de ce m-aș juca acolo. În momentul acesta pariez cu regularitate la 5 case de pariuri, deși e drept că mai am conturi active la încă vreo 2-3 pe care le mai utilizez ocazional. Dar cele 5 sunt baza:

  • Operator 1 (L1160657W000330) - este per total una din cele mai complete agenții. Ofertă bogată, cote bune, site stabil și performant, promoții de top etc.
  • Operator 2 (L1160651W000195) - în multe momente are cea mai bogată oferă live și cele mai bune promoții.
  • Operator 3 (L1160656W000327) - utilizează platforma Bwin, deci îți dai seama că este o agenție bună.
  • Operator 4 (L1170664W000663) - are poate cea mai bună aplicație pentru IOS, dar și o ofertă foarte bogată pe fotbal și câteva sporturi de nișă. Tot aici am găsit și câteva promoții fără condiții de rulaj.
  • Operator 5 (L1160655W000329) - are 2 platforme. Cea de pariuri sportive nu mă interesează în mod deosebit. În schimb de cea de betting exchange nu m-aș putea despărți vreodată - vezi AICI de ce.

Jucând simultan la acești 5 operatori, am practic tot ce îmi trebuie. Iar asta mă ajută să câștig mai mult pe termen lung. Aviz celor care au viziunea limitată și care cred că dacă nu îți iese următorul pronostic, gata ești parior slab. Dar ei încă au stomacul gol. În fine. Ideea este că pentru a fi un parior bun pe termen lung sunt multe chestii mărunte de care trebuie ținut cont, iar jucatul la mai mulți operatori simultan este unul dintre ele.

Deschide cont la una din agențiile mele preferate!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi