Joc de bingo ilegal descoperit de autorități într-un azil de bătrâni. Măsura luată

Rezidenții unui azil de bătrâni din Koln au fost informați la începutul acestei săptămâni că jocul săptămânal de bingo (foto: thelocal.de) organizat de ei încălcă legile germane pentru jocuri de noroc. Ei au primit acum o licență de trei luni pentru a desfășura jocul în care câștigătorul va primi o cutie cu...bomboane de ciocolată. 

Directorul respectivei instituții a intrat în panică atunci când a auzit și a decis interzicerea tuturor jocurilor de noroc în rândul pensionarilor de la Sozial-Betriebe. "La început am rămas fără cuvinte..Nu am putut să scot nicio vorbă când am auzit despre asta. Nu am crezut niciodată că noi, o instituție cu cetățeni în vârstă, putem organiza jocuri de noroc ilegale", a spus managerul casei, Gabriele Patzke.

Pensionarii contribuiau la joc fiecare câte 50 de eurocenți săptămânal. Un contabil al instituției a alertat autoritățile orașului de o posibilă încălcare a legilor privind jocurile de noroc. Persoanele responsabile au declarat că vor să rezolve rapid situația și să le ofere pensionarilor, fără prea multă birocrație, permisiunea pentru următoarele trei luni ca aceștia să organizeze în continuare jocul de bingo. Cu premii în bomboane de ciocolată..

După această perioadă, pensionarii iubitori de bingo trebuie să înceteze cu astfel de practici. Dacă vor să continue, ei sunt obligați să întocmească o documentație serioasă și să aștepte ca dosarul să fie analizat de autoritățile de reglementare. Lucru ce s-ar putea să dureze. În următoarele trei luni pensionarii pot organiza în liniște jocuri de noroc, dar au obligația să anunțe autoritățile de fiecare dată când au programat un astfel de eveniment. 

Deschide cont și joacă la singura cameră de bingo online licențiată în România!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!