Joao Mario, prioritatea lui Frank De Boer la Inter. 32,5 milioane de euro oferă italienii pe mijlocaşul portughez

Intrat în vizorul marilor echipe după Euro 2016, portughezul Joao Mario nu a fost şi pe placul lui Roberto Mancini, care a închis negocierile cu agentul jucătorului. Italianul a plecat, iar acum starul lui Sporting a devenit o prioritate pentru noul antrenor al lui Inter, Frank de Boer, care va fi ajutat în munca sa de Cristi Chivu, coleg cu De Boer un an la Ajax, în 1999. Antrenorul olandez de 46 de ani i-a anunţat deja pe şefii echipei să redeschidă negocierile cu agentul jucătorului, Kia Joorabchian. 32,5 milioane de euro a oferit la prima strigare Inter pentru Joao Mario, la începutul acestei veri.

De Boer e atât de hotărât să-l ia pe Joao Mario, încât e dispus să renunţe la croatul Marcelo Brozovic, scriu italienii de la "Gazzetta dello Sport". Mijlocaşul de 23 de ani are semnată o înţelegere cu Inter pe cinci ani, dar e dorit în Anglia de Liverpool şi Arsenal, unde poate ajunge şi sub formă de împrumut. 

Inter mai are şi alţi jucători în vizor, dar acest lucru depinde de antrenorul Frank de Boer. Mijlocaşul Luiz Gustavo, de la Wolfsburg e unul dintre ei. Problema e că pe jucătorul brazilian îl vrea şi campioana Juventus, care a făcut deja o ofertă concretă de 15 milioane de euro. Şi De Boer are un favorit - puştiul de 19 ani, Riechedly Bazoer, pe care îl ştie foarte bine de la Ajax, unde l-a antrenat. Olandezii nu au milă de fostul lor antrenor - Ajax vrea cel puţin 20 de milioane de euro, ca să-l lase să plece pe Bazoer.

Fanilor lui Inter le-a venit inima la loc odată cu venirea lui De Boer - olandezul a anunţat că Mauro Icardi nu este de vânzare! Napoli şi Chelsea s-au bătut vara asta în oferte pentru golgheterul lui Inter. Antrenorul olandez le-a transmis şefilor echipei să-i reînnoiască până în 2019 contractul lui Icardi, cu o mărire de salariu. Italienii scriu că atacantul de 23 de ani va câştiga 5 milioane de euro pe sezon în mandatul lui De Boer. 

Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi