Joacă zilnic până pe 9 iunie la EuroExpert şi poţi câştiga o parte din premiile în valoare de 2.000.000 RON!

Au mai rămas mai bine de două luni până la Campionatul European de fotbal 2016, dar avem deja o primă promoţie oferită de casele de pariuri online pentru marele turneu.

La Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) avem în plină desfăşurare de la 1 aprilie şi până pe 9 iunie concursul Euroexpert. Participarea la el este extrem de simplă. Ne este pus la dispoziţie ţintarul Campionatului European şi noi trebuie să pronosticăm ordinea exactă din cele şase grupe, cele patru echipe calificate de pe locul 3 şi ordinea în care o vor face, cine va trece de sferturi şi semifinale, câştigătoarea şi scorul exact al ultimului act.

euroexpert-sportingbet.JPG

Nu trebuie neapărat să pronostichezi corect tot tabloul pentru că nu este aşa. Da, dacă o faci vei putea câştiga un super premiu, dar şi dacă indici corect doar câştigătoarele din grupă tot vei beneficia de o recompensă considerabilă.

Până să trec să vorbesc despre premii, care sunt într-un număr destul de mare, trebuie să spun că în fiecare zi poţi propune câte o variantă de program, precum este cea prezentată de mine în imaginea de mai jos. Pentru a confirma o variantă trebuie să plasezi în ziua respectivă (intervalul orar cuprins între orele 02:00 şi 01:59) un pariu pe bani reali la Sportingbet.ro. Acel pariu poate fi jucat chiar şi cu 2 RON pe o cotă de 1.01. Nu contează miza, nu contează cota, pariu să fie.

euroexpert2-sportingbet.JPG

Premiile acordate

Încă din start trebuie spus că o persoană poate câştiga un singur premiu. Va fi luată în calcul doar predicţia cea mai bună care a fost trimisă şi confirmată. Astfel că dacă ai de gând să participi zilnic la acest concurs poţi diversifica. Dacă ai participat încă din prima zi vei avea 70 de şanse să câştigi un premiu, n-are rost să iroseşti o parte dintre ele jucând aceleaşi variante în mai multe zile.

euroexpert3-sportingbet.JPG

Marele premiu - o maşină sport sau o parte din 1.300.000 RON

Pentru a câştiga marele premiu, o maşină sau 1.300.000 RON trebuie să pronostichezi corect: clasamentele exacte ale fiecărei grupe, în "grupa" echipelor clasate pe locul trei trebuie să indici ce echipe vor avansa în fazele eliminatorii, în fazele eliminatorii trebuie să spui câştigătoarele fiecărui meci, iar în finală trebuie să pronostichezi corect câştigătorul turneului şi scorul corect al finalei după 90 de minute. Practic trebuie să intuieşti desfăşurarea exactă a întregului turneu final.

Câştigătorul poate alege între maşina sport sau 1.300.000 RON în bani cash (fără condiţii de rulaj). În caz că sunt mai mulţi câştigători la această categorie se va împărţi în mod egal fondul de premiere de 1.300.000 RON.

Premii secundare I - 33 Apple iPad Mini 4 sau o parte din 200.000 RON

Dacă indici în mod corect medaliata cu aur a turneului, medaliata cu argint şi ambele medaliate cu bronz poţi câştiga fie unul dintre cele 33 de Apple iPad Mini 4, fie o parte din fondul total de 200.000 RON. Dacă sunt mai mult de 33 de câştigători atunci toţi aceştia vor împărţi cei 200.000 RON cash. În cazul în care vor fi mai mulţi de 100 de câştigători sumele creditate în cont vor trebui rulate o dată pe cote de minim 1.50 înainte de a putea efectua o retragere.

Premii secundare II - 100 de rotiri gratuite

În cazul în care pronostichezi corect toate câştigătoarele celor şase grupe ai garantat 100 de rotiri gratuite. Toate rotirile vor fi creditate în 24 de ore de la terminarea turneului şi vor fi valide pentru 7 zile. Întreaga sumă rezultată din urma rotirilor gratuite primite în jocul Reel Steal vor trebui apoi rulate o dată pentru a putea folosi banii în alte scopuri.

Premii secundare III - 25 de rotiri gratuite

În cazul în care indici scorul corect al finalei vei primi 25 de rotiri gratuite. Toate rotirile vor fi creditate în 24 de ore de la terminarea turneului şi vor fi valide pentru 7 zile. Întreaga sumă rezultată din urma rotirilor gratuite primite în jocul Reel Steal vor trebui apoi rulate o dată pentru a putea folosi banii în alte scopuri.

Premii secundare IV - 10 rotiri gratuite

În cazul în care alegi câştigătorul finalei în mod corect vei primi 10 rotiri gratuite. Toate rotirile vor fi creditate în 24 de ore de la terminarea turneului şi vor fi valide pentru 7 zile. Întreaga sumă rezultată din urma rotirilor gratuite primite în jocul Reel Steal vor trebui apoi rulate o dată pentru a putea folosi banii în alte scopuri.

Nu mai pierde timpul şi trimite chiar de acum varianta pentru astăzi. Nu uita că trebuie s-o confirmi plasând un pariu pe bani reali. Poţi, de exemplu, să plasezi acel pariu pe scorul corect al meciului zilei şi astfel vei mai beneficia în ziua următoare şi de 7 rotiri gratuite la un joc de casino.

Dacă nu ai cont la Sportingbet şi deschizi unul accesând link-ul sportingbet.ro vei putea să te bucuri de o ofertă exclusivă PariuriX: primul pariu 100% fără risc până la 300 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!