Joacă-te chiar astăzi la Paradise Poker! Turnee pentru toate bugetele și bonusuri interesante!

Ultima zi de duminică a anului 2014 vine la Paradise Poker (deschide un cont acum) cu multe turnee atractive pentru toate buzunarele, dar și cu promoții interesante de pe urma cărora trebuie să profitați dacă sunteți un fan al jocului de poker.

paradise-poker.png

Turnee atractive 28.12.2014

Încă de la miezul nopții (noaptea de sâmbătă spre duminică) avem turneul Stingray [$1,000 GTD, Turbo, Rebuy] unde taxa de înscriere este de 2$, iar premiul minim garantat este de 1,000$.

Găsim apoi foarte multe turnee în fiecare oră, dar primul care ne atrage atenția este 100$ Freeroll de la ora 16:00. Aici înscrierea este gratuită, orice jucător având voie să participe (inclusiv cei care n-au efectuat vreo depunere la Paradise Poker). Aceasta poate fi o oportunitate bună să vă faceți un bankroll fără a investi vreun leu din propriul buzunar.

Seria de turnee cu adevărat atractive începe de la ora 19:00 cu ChampionChip [$50,000], acesta fiind cel mai important turneu al săptămânii organizat de Paradise Poker. Este drept că taxa de înscriere nu este una modică (200$), acesta fiind un turneu adresat profesioniștilor. Totuși pe durata întregii săptămâni veți găsi turnee de calificare prin care vă puteți câștiga locul în marea finală pentru o taxă începând cu 5$. Detalii aici

La ora 21:00 avem două turnee atractive, unul pentru începători și unul pentru profesioniști. Cel pentru amatori se numește PokerJumbo.com $750 și așa cum îi spune și numele, pune la bătaie premii totale de 750$. Partea cea mai interesantă îl reprezintă taxa de înscriere, de doar 10 cenți! Astfel plătind o sumă modică puteți câștiga zeci sau chiar sute de dolari. Este greu să găsiți la o altă cameră de poker un turneu cu un raport mai bun taxă de înscriere / premii. Detalii aici.

Al doilea turneu atractiv la ora 21:00 este $15,000 Grand Live Estoril Online Final. Acesta nu pune la bătaie premiic cash, ci minim cinci pachete pentru un turneu live ce va avea loc în Estoril la finalul lunii februarie. Un astfel de pachet cuprinde buy-in-ul turneului, două bilete de avion, cazare pentru două persoane și bani de cheltuială. La acea finală din Portugalia vor participa unii din cei mai buni jucători din lume, iar premiile totale vor fi de câteva sute de mii de euro. De exemplu la ultimul astfel de turneu (Praga 12-15 decembrie), 300 de jucători s-au bătut pentru premii de peste 300,000€! Dacă v-am făcut curioși și vreți să aflați mai multe, vă invităm să citiţi acest articol.

La ora 22:30 are loc turneul Paradise $2,000 Final, acesta fiind destinat exclusiv clienților Paradise Poker. Taxa de înscriere este de 75$, dar există săptămânal turnee de calificare în mai mulți pași, prin care vă puteți câștiga locul în acest turneu, plătind o taxă de doar 1$. Detalii aici.

Alte beneficii

Dacă n-aveți un cont la Paradise Poker dar v-am convins că a venit timpul să vă deschideți unul, atunci ar trebui să știți că pentru prima depunere primiți și un bonus de până la 1.000$. Unul din marele avantaje față de majoritatea camerelor de poker este că aici puteți debloca bonusul maxim indiferent de suma depusă. Dacă vreți să aflați mai multe amănunte legate de acest aspect vă recomandăm să consultați acest articol.

Paradise Poker are și o promoție foarte interesantă prin care puteți primi recompense instant în timp ce vă jucați. Pur și simplu nu trebuie să faceți nimic deosebit, ci doar să jucați poker. Recompensele pot consta în bilete pentru turnee sau pot fi sub formă de bani cash. Detalii aici

Deschide și tu un cont acum la Paradise Poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi