Joacă-te astăzi la Paradise Poker! Turnee atractive pentru toate bugetele!

Paradise Poker este camera de poker a celor de la Sportingbet (deschide un cont acum) și este locul perfect în care să vă jucați duminică, 25 ianuarie 2015, mai ales dacă vă plac turneele. Indiferent de nivelul vostru sau de bugetul pe care îl aveți, veți găsi un turneu potrivit pentru voi. În cele ce urmează vă vom prezenta atracțiile principale de astăzi:

paradise-poker.png

Turnee pentru amatori

Ora 16.00 - $100 Freeroll
Acesta este turneul perfect dacă vreți să vă relaxați în această zi ploioasă de duminică la un joc de poker fără a investi vreun leu din propriul buzunar. Înscrierea este gratuită și deschisă tuturor clienților Sportingbet, atât actuali cât și noi, indiferent dacă ați efectuat vreodată o depunere sau nu.

Ora 21:00 - 750$ Pokerjumbo.com
Este destul de greu să găsiți la o altă cameră de poker un turneu cu un raport mai bun: taxă / premii oferite decât aici. Cu doar 10 cenți vă puteți bate pentru o parte din potul total de 750$. Da, ați auzit bine: doar 10 cenți. Turneul are loc în fiecare zi de la aceeași oră iar luni înscrierea este chiar gratuită (premiile sunt de 300$ atunci). Detalii aici.

Turnee pentru jucători medii

Ora 22:30 - Paradise $2,000 Final
Acesta este un turneu destinat exclusiv clienților Paradise Poker. Taxa de înscriere este într-adevăr cam mare (75$), dar în fiecare zi există sateliți de calificare prin care vă puteți câștiga locul la turneul final pentru sume începând de la numai câțiva dolari.

Ora 00:00 - Stingray [$1,000 GTD, Turbo, Rebuy]
Are loc mereu la miezul nopții iar taxa de înscriere este de doar 2$. Premiul minim garantat este de 1,000$ dar poate crește dacă sunt suficient de mulți jucători înscriși. Detalii aici.

Turnee pentru jucători avansați

Ora 19:00 - ChampionChip [$50,000]
Cel mai important turneu al săptămânii la Paradise Poker este turneul ChampionChip. Acesta pune la bătaie premii totale de 50,000$. Înscrierea este și ea de 200$ dar puteți găsi în fiecare zi turnee satelit care să vă permită calificarea pentru numai 5$. Turneul are o structură lentă fiind destinat mai degrabă jucătorilor profesioniști. Detalii aici.

Ora 21:00 - $15,000 Grand Live Estoril Online Final
Acest turneu nu pune la bătaie premii cash ci posibilitatea de a participa la un turneu live în Portugalia la finalul lunii februarie 2015. Mai exact, premiul constă în buy-in-ul turneului, două bilete de avion, cazare pentru două persoane și bani de cheltuială. Totuși țineți cont de faptul că astăzi este ultima voastră ocazie de a vă mai califica! Mai multe detalii găsiți în acest articol.

Alte beneficii

Dacă n-aveți un cont la Paradise Poker dar v-am convins că ar fi cazul să vă deschideți unul, atunci ar trebui să știți că pentru prima depunere primiți și un bonus de până la 1.000$. Spre deosebire de majoritatea celorlalte camere de poker, aici puteți lua bonusul maxim indiferent de suma depusă. Mai multe informații despre acest subiect puteți afla din acest articol.

Iar în timp ce vă jucați puteți primi și recompense instant. Acestea pot consta în bilete pentru turnee sau pot fi sub formă de bani cash. Detalii aici

Deschide și tu un cont acum la Paradise Poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!