Joacă-te astăzi jocul Hall of Gods și poți câștiga marele jackpot de 31 de milioane RON!

Astăzi, 7 aprilie 2015, ACEST CAZINO ONLINE oferă jackpoturi fabuloase a căror valoare totală este de peste 55 de milioane RON. Peste jumătate din acești bani pot fi câștigați în cadrul jocului "Hall of Gods", acolo unde marele premiu a atins fabuloasa sumă de 31 de milioane RON.

Acest premiu ar putea fi dat oricând; de ce nu ai fi chiar tu marele câștigător? Plus că în orice moment poți câștiga și unul din celelalte două jackpoturi disponibile în acest joc: "Midi Jackpot" care este de 410,000 RON și "Mini Jackpot" care nu este deloc "mini" ținând cont că și acesta depășește valoarea de 5,000 RON. 

hall-of-gods.png

Jocul oferă de asemenea și următoarele facilități:
- Simbolul "Wild": înlocuiește toate simbolurile cu excepția simbolurilor "Scatter" și "Bonus" pentru a da cel mai mare câștig pe linia respectivă.
- Simbolul "Bonus": trei astfel de simboluri activează jocul bonus acolo unde poți câștiga unul din cele trei jackpoturi despre care am vorbit mai sus.
- Simbolul "Scatter": trei sau mai multe astfel de simboluri care apar oriunde pe ecran ne oferă "Free spins" cu un multiplicator de 3x. Sunt oferite 10 jocuri gratuite pentru 3 simboluri "Scatter", 15 jocuri pentru patru astfel de simboluri și 20 de jocuri pentru cinci.  

Alte jocuri în care puteți câștiga astăzi jackpoturi foarte mari sunt:
- Arabian Nights: 11 milioane RON
- Mega Moolah: 7.4 milioane RON
- Mega Fortune: 4.8 milioane RON

Toate acestea pot fi accesate din secțiunea "Casino", categoria "Sloturi" sau "Populare".

Deschide un cont acum și ia un bonus pentru primul depozit de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi