Joacă-te astăzi blackjack live iar dacă norocul nu îți surâde ești rambursat!

Jocul de blackjack este destul de popular în întreaga lume și poate ar fi și la noi în țară dacă l-am putea găsi prin cazinourile din România. Dar fiindcă acesta se poate juca doar în compania unui dealer, majoritatea sălilor de jocuri evită să îl ofere.

Totuși dacă ai chef de un joc de blackjack live, te poți juca fără probleme online. Sunt multe cazinouri pe internet care oferă posibilitatea să te joci direct din fața calculatorului în compania unui dealer live. Cazinoul la care eu îți recomand să te joci este ACESTA.

blackjack.png

Site-ul este tradus integral în limba română iar serviciul de suport clienți poate fi și el contactat în aceasă limbă. Depunerea minimă este de numai 40RON și ai la dispoziție foarte multe metode de plată din care să alegi.

După ce ți-ai deschis un cont și ai efectuat un depozit, accesează secțiunea Live Casino. Aici vei găsi nu mai puțin de 22 de mese de blackjack, din care 17 sunt deschise non-stop iar trei sunt accesibile chiar de pe telefonul tău mobil. Miza minimă diferă în funcție de masă, dar vei găsi și mese unde poți miza 2.5RON (Blackjack Party) sau 4RON (Live Blackjack HD).

Mai mult decât atât, astăzi beneficiezi și de o promoție atractivă. Plasează minim 20 de pariuri la orice masă de Blackjack Live în intervalul 06.08.2015, ora 02:01 - 07.08.2015, ora 01:59. Dacă la final ești pe minus, vei primi înapoi un sfert din banii pierduți în limita a 10€. Banii rambursați pot fi retrași oricând fără a fi necesar să îi rulezi. Regulamentul complet al promoției poate fi găsit AICI.

sb-joi.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi