Joacă poker şi câştigă bilete în valoare de 12 euro pentru turnee

Până la finalul lunii ianuarie la această cameră de poker online primiţi bilete la sit&go şi la turnee îndeplinind anumite misiuni simple. Nu trebuie să faceţi nimic suplimentar, doar să jucaţi poker. Puteţi primi premiul de la fiecare misiune o singură dată pe parcursul lunii.

Aveţi timp până pe 31 ianuarie inclusiv să îndepliniţi misiunile pe care vi le vom prezenta mai jos. Astfel puteţi să îndepliniţi astăzi o parte din misiunea de la pasul 2, apoi în zilele următoare îndepliniţi misiunile de la paşii 3 sau 4 şi după aceea îndepliniţi ce mai era nevoie pentru a încheia pasul 2.

O zi este considerată în această promoţie intervalul orar dintre ora 00:00 şi 23:59 UTC. Paşii din misiune sunt bazaţi pe ora UTC.

misiune-ianuarie.JPG

Cele şase misiuni sunt următoarele:

  • 1. Misiunea este formată din trei paşi:

- vizitaţi secţiunea Challenges mergând la "View Profile" apoi la "Challenges"
- schimbaţi-vă identitatea mergând la "View Porfile" şi apoi "Create New Identiy" şi folosiţi unul din primele şase avatare.
- jucaţi cel puţin 2 Sit & Go-uri pentru trei zile la rând.
Dacă îndepliniţi cei trei paşi de mai sus primiţi un bilet de 1 euro un turneu multi table.

  • 2. Din nou trebuie să îndepliniţi trei paşi:

- jucaţi un turneu multi-table care conţine "Ante" în nume
- jucaţi un turneu multi-table care conţine "Unibet Open" în nume
- jucaţi la unul din turneele multi-table care conţine "Steps" în nume şi care are loc la ora 19:00 CET:
În momentul în care aţi îndeplinit cei trei paşi contul o să vă fie creditat cu un bilet de un euro la un Sit & Go Heads Up

  • 3. La această misiune lucrurile sunt simple. Trebuie să jucaţi cel puţin 2 seat-uri Sit & Go pentru trei zile la rând pentru a primi un bilet de un euro la un turneu multi-table.
  • 4. Dacă îndepliniţi cei trei paşi de mai jos veţi primi un bilet de 1 euro la un Sit & Go Heads Up. Paşii ce trebuie îndepliniţi sunt:

- la ora 19:00 CET jucaţi turneul "€1,500 GTD Daily 25” sau la 21:00 CET jucaţi turneul “€1,000 GTD Daily 4”
- jucaţi un turneu multi-table care conţine "Omaha" în nume
- jucaţi un turneu multi-table care conţine "Qualifier" în ume

  • 5. Lucrurile sunt simple la misiunea 5. Jucaţi cel puţin două Sit & Go-uri pentru trei zile la rând şi primiţi un bilet de 4 euro la un Sit & Go Heads Up.
  • 6. Misiunea a şasea este similară cu precedenta, iar premiul oferit este de asemenea un bilet de 4 euro la un Sit & Go Heads Up.

Jucându-vă jocurile favorite de poker online în luna ianuarie puteţi primi 12 euro complet gratuit. Credem că merită să daţi click aici şi să începeţi chiar de acum să îndepliniţi misiunile din luna ianuarie.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi