Joaca la Pokerstars alaturi de profesionistii pokerului romanesc

toni-judet-header-250x136.jpgPokerstars.com a pregatit un eveniment deosebit pentru jucatorii de poker romani carora le ofera sansa de a juca si a discuta pe chat la o masa privata cu Toni Judet, membru al Team Pokerstars Pro si cu alti 3 jucatori romani de top invitati de-ai sai.

Vor avea loc 3 partide de poker la o masa de 10 locuri , la fiecare masa luand loc Toni Judet, un invitat si 8 jucatori romani care se vor califica pentru aceste evenimente.  Fiecare astfel de turneu de 10 are un fond de premiere de 1000 $ care se imparte intre primii 4 clasati. Partidele vor avea loc in fiecare din urmatoarele zile de marti, respectiv 28 februarie, 6 martie si 13 martie, de la ora 20:00.

Pentru a va califica la aceste partide aveti la dispozitie turnee de calificare cu intrare gratuita, care se desfasoara in fiecare zi de miercuri pana duminica, de la ora 19:00. Primii 50 clasati in fiecare astfel de freeroll primeste un loc la un alt turneu de calificare de 1$, care se desfasoara tot zilnic in acesta perioda, de la ora 20:00. Aceste turnee de calificare au premii in bani, iar castigatorul turneului va lua loc la masa privata a lui Toni in zilele de marti. Ultimele 3 locuri disponibile la acesta masa pot fi ocupate participand la un turneu special in zilele de luni, ora 20:00, cu o intrare de 3$.

Asta nu tot. Pe langa aceste turne speciale, in aceleasi zile de marti, Toni Judet  participa simultan la un alt turneu exclusiv pentru jucatori romani, de la ora 21:00, cu premii tot de 1000$ plus o recompensa de 100$ pusa pe capul sau, participarea fiind libera si cu un buy-in de 11$.

Turneele pot fi gasite in sectiunea Turnee- Regional.

Intra si tu la masa cu Toni Judet dand click aici! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi