Joacă în Anglia, dar are mari probleme acasă. Fundaș cercetat pentru blaturi la pariuri!

Un articol apărut astăzi în cotidianul Correio da Manha a creat un scandal monstru în Marea Britanie! Conform jurnaliștilor portughezi, fundașul de 26 de ani Roderick Miranda este anchetat în Portugalia pentru blaturi la pariuri. Concret, jucătorul lui Wolverhampton este acuzat că a participat la aranjarea meciului din februarie dintre fosta sa echipă, Rio Ave, și Feirense. 

Miranda (captură foto: youtube) este unul dintre cei patru jucători suspectați că au primit o sumă importantă de bani pentru a juca ”murdar” în acel meci. Partida disputată în returul campionatului, pe 6 februarie, a fost câștigată cu 2-1 de Feirense, cu un ultim gol marcat în minutul 90...Meciul cu pricina este investigat de Polícia Judiciária do Porto, care au confiscat și telefoanele celor implicați pentru a căuta dovezi care să-i incrimineze. 

Motivul intervenției a fost "volumul atipic" al pariurilor pe acest joc, care a avut ca rezultat blocarea evenimentului de către toate casele de pariuri din Portugalia. Vestea bună pentru Roderick Miranda (foto: wolves.co.uk) este că poliția nu a descoperit prea multe lucruri interesante în telefoanele suspecților.

Ancheta este abia la început, dar portughezii scriu că încă nu se știe în ce mod ”actorii” vor fi pedepsiți în cazul în care vor fi găsiți vinovați. Totodată, nu este prea clar de ce tocmai numele actualului jucător al lui Wolves a fost dat publicității de către anchetatori. 

Iar scandalul în care este implicat acesta s-ar putea lăsa cu multe probleme pentru la el la actualul club. Informația vine într-un moment în care Wolverhampton este lider în Championship, la 8 puncte distanță față de următoarele două echipe din clasament - Bristol și Cardiff City. Wolves și-a stabilit ca obiectiv promovarea în Premier League în acest sezon și a făcut câteva transferuri interesante în acest an.

Totul a culminat cu aducerea pe banca echipei a portughezului Nuno Espirito Santo (foto: wolves.co.uk). În vârstă de 43 de ani, acesta a lăsat-o pe FC Porto pentru aventura vieții. Cu el, numărul lusitanilor la Wolves a ajuns la 8! În afara lui Miranda, la Wolves mai joacă Cavaleiro, Neves, Helder Costa, Diogo Jota (împrumutate de la Atletico Madrid), Ruben Vinagre (împrumutat de la Monaco) și Pedro Goncalvez. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!