Joaca azi la turneul Poker Jumbo! Inscriere gratuita, premii de 300$!

Pokerjumbo este o competitie lunara de poker organizata de Paradise Poker (click aici pentru a deschide un cont nou). In fiecare zi, cu incepere de la orele 21:00 are loc cate un turneu. La turneele organizate intre zilele de marti si duminica, inscrierea este de numai 10 centi iar premiul pus in joc este de 750$. 

In zilele de luni insa, inscrierea este gratuita iar premiul este de 300$. Deci astazi, luni 25 August, va puteti inscrie in turneul Pokerjumbo fara a plati vreo taxa de inscriere!

Poker Jumbo

Aceasta este o ocazie buna sa incercati serviciile celor de la Paradise Poker si sa vedeti daca va plac turneele Poker Jumbo, pentru ca s-ar putea sa fiti tentati sa jucati in ele constant incepand cu 1 Septembrie. De ce? Pentru ca pe langa turneele zilnice oferite, acestia au si un clasament lunar. 

La fiecare turneu la care participati, pe langa premii in bani, primiti un anumit numar de puncte. Castigatorul primeste 500 puncte, iar urmatorii jucatori vor primi cu un punct mai putin decat jucatorul sub care s-au clasat. Astfel, jucatorul de pe locul 2 primeste 499 puncte, cel de pe locul 3 primeste 498 puncte etc. Daca v-ati clasat pe locul 100 primiti 400 puncte, iar daca v-ati clasat pe locul 500 primiti 1 punct.

Jucatorii clasati pe primele 100 locuri la sfarsitul lunii in clasamentul general vor imparti intre ei suma de 4,500$, iar locul 1 va lua suma garantata de 1,000$. Lunar sunt puse la bataie premii totale de 25,000$ (20,000$ la turnee si 5,000$ pentru top100 la finalul competitiei), si asta pentru doar 10 centi / inscrierea la fiecare turneu!

Nu uitati, astazi, 25 August puteti incerca in mod gratuit turneul Poker Jumbo incepand cu orele 21:00, inscrierea fiind gratuita!

Click aici pentru a juca acum la Sportingbet Poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi