Cu Jesus înainte! Real Madrid îl vrea pe noul Neymar al Braziliei, puștiul de 19 ani Gabriel Jesus

E bătaie mare pe noul puști minune al Braziliei, Gabriel Jesus. Real Madrid, Barcelona, Manchester United și Bayern Munchen s-au arătat dispuse să achite clauza de reziliere de 24 de milioane de euro pe care atacantul de 19 ani o are la Palmeiras, unde își încheie contractul pe 4 decembrie anul ăsta.

Negocierile se poartă în mare secret, și cele mai mari șanse le are Real Madrid. Presa din Brazilia scrie că directorul sportiv al lui Palmeiras, Alexandre Mattos se află deja la Madrid pentru a pune la punct detaliile transferului lui Jesus. Real e dispusă chiar să-l împrumute pe Jesus la...Palmeiras pentru un an și jumătate. Asta și pentru că Jesus nu a încheiat conturile în Brazilia - îl mai despart doar 10 goluri de titlul de cel mai tânăr marcator din istoria campionatului brazilian. În plus, vrea și Copa Libertadores, cu Palmeiras.

Afacerea se mișcă mai greu pentru că drepturile jucătorului sunt foarte împrăștiate - agenții au 55%, clubul 30%, iar jucătorul restul, de 15%. Asta înseamnă un efort în plus pentru Real Madrid de 10 milioane de euro.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi