Share

Pronostic Jeonnam - Jeonbuk, reușește liderul a 4-a victorie consecutivă în deplasare?

Ponturi Fotbal

Cota: 2.50

Adaugat de: Marius Cătălin

11 Aug 2017 23:50 709 0
Logo Jeonnam Dragons
Logo Jeonbuk Motors
Jeonnam Dragons
Jeonbuk Motors
VS
13:00 12 August 2017
K-League Classic

Analiză și informații pentru Jeonnam Dragons v Jeonbuk Motors

Etapa cu numărul 26 din campionatul Coreei de Sud îi duce pe cei de la Jeonbuk pe terenul celor de la Jeonnam în încercarea lor de a câștiga titlul în acest sezon. 

Jeonnam. Pare a fi echipa mea preferată din campionatul Coreei, meciurile acesteia fiind unele dintre cele mai spectaculoase din campionat. După rezultatul de egalitate de etapa trecută, 1-1 cu cei de la Pohang, Jeonnam se află pe locul 8 cu 30 de puncte, cu 8 victorii, 6 remize și 11 înfrângeri. Cei de la Jeonnam au primit cele mai multe goluri în acest sezon, 43. Au primit de fiecare dată cel puțin un gol în 16 din ultimele 17 meciuri, acest lucru spunând foarte multe despre apărarea lor. Au reușit să câștige ultimul meci de acasă, 2-0 cu Sangju iar în ultimul meci cu cei de la Jeonbuk au pierdut clar cu 3-0.

Jeonbuk. Au câștigat de două ori titlul în ultimii 3 ani fiind echipa momentului în Coreea. Anul trecut au pierdut titlul pe final, terminând la 3 puncte în spatele celor de la FC Seoul, după ce terminaseră sezonul regulat pe primul loc. Tot pe primul loc se află și în acest sezon cu 50 de puncte, cu 4 mai multe decât ocupanta locului doi, Suwon. Au reușit 15 victorii și 5 remize în acest sezon pierzând de 5 ori. Au cel mai bun atac ( 46 goluri ) și cea mai bună apărare ( 22 goluri ) din acest sezon. Au pierdut ultimul meci disputat împotriva echipei de pe locul 3, Ulsan Hyundai, scor 0-1. În ultimul meci din deplasare au câștigat pe terenul celor de la Incheon cu scorul de 3-1. 

Descoperă cele mai tari oferte și promoții la pariuri din acest weekend (11 - 13 august 2017)!

Pont Jeonnam Dragons VS Jeonbuk Motors: Jeonbuk înscrie peste 2,5 goluri în meci

Cei de la Jeonbuk nu-și mai doresc pași greșiti după înfrângerea de etapa trecută și vin la Jeonnam doar cu gândul la victorie pentru a păstra distanța față de urmăritoarele sale. Având în vedere că se întâlnesc cel mai bun atac și cea mai slabă apărare cred că va fi un meci cu multe goluri, așa că am ales să joc un pronostic mai riscant, la o cotă foarte interesantă de 2,5, și anume Jeonbuk să înscrie peste 2,5 goluri în meci, reușind acest lucru în ultimul meci direct dintre cele două, dar și de două ori în ultimele 3 meciuri din deplasare.

Pont pariuri: Jeonbuk înscrie peste 2,5 goluri în meci

Miza: 6/10

Cota: 2.50

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici