Share

Pronostic pentru Jared Donaldson - Tobias Kamke, ATP Queen's, 17.06.2017

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Iun 2017 08:14 746 0
Logo Jared Donaldson
Logo Tobias Kamke
Jared Donaldson
Tobias Kamke
VS
13:00 17 Iunie 2017
ATP Queen's

Analiză și informații pentru Jared Donaldson v Tobias Kamke

Queen's Club Championship este unul dintre cele mai prestigioase turnee de tenis din lume, şi totodată unul dintre cele mai vechi, cu o istorie incredibilă de 127 de ani. Situat în inima Londrei, în West Kensington (foarte aproape de Wimbledon), Queen's este o competiţie de 500 de puncte ATP (deşi mulţi îl consideră la fel de important precum un Masters), şi pune la bătaie premii financiare în valoare de 1.900.000 de euro, la fel ca cel din Halle. 
Iar aici au venit întotdeauna jucători de legendă, nu doar ca să-şi facă o ultimă pregătire înainte de Wimbledon, ci şi să între în clubul select al câştigătorilor pe iarba londoneză. Astfel, aici în The Queen's Club au triumfat tenismeni precum John McEnroe, Jimmy Connors, Boris Becker, Ilie Năstase, Ivan Lendl sau Pete Sampras. Mai recent, Andy Roddick şi Lleyton Hewitt au ambii câte 4 trofee, Andy Murray fiind cel mai titrat sportiv aici, cu 5 titluri (până acum). Rafael Nadal, cel care la această ediţie nu s-a putut prezenta, are şi el un trofeu, în 2008 după o finală cu Novak Djokovic. 
Despre complex, The Queen's Club a fost numit astfel în onoarea reginei Victoria (1819-1901), fiind considerat cel mai important din tot Albionul, după Wimbledon. Iar suprafaţa de aici, iarbă, este considerată cea mai rapidă din lume, mulţi jucători spunând că este mult mai rapidă decât la Wimbledon. Statistic, faţă de un hard court, mingea sare cu 15% mai puţin, lucru destul de important. 
Astfel, majoritatea meciurilor de aici depind de serviciu, fiind foarte greu de făcut break.

Jared Donaldson este un american de 20 de ani, locul 78 ATP, una dintre speranţele Statelor Unite pentru viitorul tenisului mondial, el făcând parte dintr-o generaţie foarte valoroasă care îi mai cuprinde pe Escobedo, Opelka sau Tiafoe (şi mulţi alţii). 
Specialist pe hard, sezonul său nu arată deloc rău. Astfel, Jared are victorii cu Smith sau cu Gilles Muller la Brisbane, unde i-a luat şi set lui Nishikori, sfert de finală la Irving, şi optimi de finală la Miami, unde a trecut de Mischa Zverev şi de Kyle Edmund. 
Pe zgură are de asemenea două turnee bune, la Sarasota ajungând în sferturile de finală, pentru ca la Madrid să ajungă în optimi, eliminându-l pe Mannarino, însă neavând şanse cu Thiem. 
Din păcate la Roland Garros a clacat chiar în primul tur. Deşi a avut multe şanse de set, s-a văzut învins de către Herbert 4-6 6-7 4-6, aceasta fiind şi ultima competiţie la care a luat parte. 

Tobias Kamke este un german de 31 de ani, locul 141 mondial, un sportiv aflat pe o pantă destul de clar descendentă. Tobias are astfel un singur turneu bun în 2017, la St Brieuc, challenger, unde a atins finala însă a pierdut-o cu Egor Gerasimov. 
În rest pentru Kamke, sezonul a fost complet ratat, pierzând în calificări la Miami, Irving, Indian Wells, Acapulco, Delray Beach, Rotterdam, Australian Open şi Brisbane. 
Evident, nici pe zgură nu şi-a îmbunătăţit performanţele, având doar 2 victorii. La Roland Garros l-a învins cu noroc pe Ram, însă apoi în turul 2 de calificare nu a avut şanse cu Trungelliti, meci în care a comis 21 de greşeli neforţate (şi doar 13 winners). 
Trecând pe iarbă, Tobias are deja 2 turnee disputate. La Surbiton l-a învins pe Quiroz, însă apoi: 

- 3-6 2-6 cu Thompson, câştigând 59% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 3 şanse de break 

Iar la Nottingham: 

- 4-6 6-4 4-6 cu Berankis, câştigând 68% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 10 şanse de break (6 salvate) 

În singurul meci direct, tot pe iarbă, în 2015 şi tot aici la Queens, Donaldson s-a impus 7-5 6-3, partidă în care nu şi-a pierdut serviciul.

Pont Jared Donaldson VS Tobias Kamke: Jared Donaldson castiga

Jared Donaldson este un tenismen foarte tânăr, însă care deja are performanţe, în special pe suprafeţe rapide unde are victorii cu Edmund sau Gilles Muller (recente). Kamke este la mijlocul unui sezon extrem de modest, salvat parţial de finala de la St. Brieuc. Însă în rest aproape exclusiv înfrângeri în calificări. Iar pe iarbă în 2 turnee are o singură victorie, destul de bună la Quiroz, însă în rest înfrângeri clare atât cu Thompson cât şi cu Berankis, servind modest. Deşi Jared nu este prieten cu iarba, jucând un singur meci de exemplu în 2016 pe această suprafaţă, în singurul meci direct cu Tobias, chiar aici la Queen's, a câştigat în 2 seturi fără a-şi pierde serviciul, iar acum pronosticul meu merge pe ideea unei reeditări.

Pont pariuri: Jared Donaldson castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

37

Castigate:

20

Pierdute:

10

Anulate:

2

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici