Share

Pronostic Japonia - Brazilia, Grand Prix-ul Mondial la volei feminin - etapa a 6-a

Alte sporturi

Cota: 1.56

Adaugat de: Marius Cătălin

16 Iul 2017 00:11 407 0
Logo Japonia Volei
Logo Brazilia Volei
Japonia Volei
Brazilia Volei
VS
07:15 16 Iulie 2017
World Grand Prix

Analiză și informații pentru Japonia Volei v Brazilia Volei

Mâine au loc ultimele meciuri din cea de-a doua rotație în Grand Prix-ul Mondial la volei feminin, iar unul din cele mai interesante meciuri este cel dintre Japonia și Brazilia. Este a 24-a întâlnire dintre cele două echipe, meciul fiind programat la ora 07:15.

Japonia. Se află în acest moment pe locul 8, același pe care l-a ocupat și la finalul ediției trecute. La această ediție niponele au 3 victorii și 2 înfrângeri, reușind să treacă de două ori de Thailanda cu 3-1 și 3-2, dar și de Olanda, scor 3-2. A pierdut clar cu celelalte două adversare, 3-0 cu Serbia și 3-1 cu Republica Dominicană. Japonia a întâlnit și anul trecut Brazilia atât la Jocurile Olimpice cât și la ediția trecută a Grand Prix-ului pierzând însă fără drept de apel cu același scor, 3-0. De altfel Japonia nu a reușit să câștige decât 3 meciuri din cele 23 jucate împotriva braziliencelor. 

Brazilia. Campioana entitre are un start mai slab decât la ediția trecută, și au pierdut surprinzător ultimul meci cu Thailanda, scor 3-0. Cred că au surprins lumea voleiului cu acest rezultat având în vedere că Thailanda avea o cotă de 15 la victorie. Totuși braziliencele au 3 victorii la această ediție, reușind să treacă de Belgia cu 3-0, Turcia cu 3-2 și Serbia cu 3-0. În afara meciului cu Thailanda au mai suferit o înfrângere în partida cu Serbia, la fel de clară ca cea de ieri, scor 3-0. Având în vedere rezultatul dezastruos din ultimul joc cred că braziliencele nu-și mai permit pași greșiți daca vor să prindă grupa finală, fiind în acest moment în afara locurilor care asigură prezența în această fază când mai sunt doar 4 jocuri până la finalul primei etape.


Deschide cont și joacă pronosticul recomandat la această casă de pariuri online! Primul pariu este 100% fără risc în limita a 250RON!

Pont Japonia Volei VS Brazilia Volei: Brazilia câștigă la minim 2 seturi diferență ( HS -1,5 )

Este un meci destul de important pentru brazilience și cred că vor da totul pentru o victorie cât mai clară care să spele rușinea din meciul de ieri cu Thailanda. Ciudat este că acea înfrângere a venit după ce Brazilia reușise să câștige fără emoții, scor 3-0, cu una din favoritele la acest trofeu, Serbia, echipă cu care pierduse acum câteva zile. Brazilia are nevoie de victorie dacă vrea să prindă fazele finale, și cred că Japonia nu le va pune probleme, și mizez pe o victorie la cel puțin 2 seturi, lucru reușit în ultimele 9 meciuri directe dintre cele două. Pentru acest pronostic unibet oferă o cotă de 1,56.

Pont pariuri: Brazilia câștigă la minim 2 seturi diferență ( HS -1,5 )

Miza: 10/10

Cota: 1.56

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici