Share

Pont Jan-Lennard Struff - Lucas Pouille, ATP Halle

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Călin Popa

20 Iun 2017 09:25 1,5k 0
Logo Jan-Lennard Struff
Logo Lucas Pouille
Jan-Lennard Struff
Lucas Pouille
VS
17:30 20 Iunie 2017
ATP Halle

Analiză și informații pentru Jan-Lennard Struff v Lucas Pouille

Jan-Lennard Struff și Lucas Pouille se întâlnesc în primul tur la Halle în Germania, la nici o săptămână de la duelul din optimile turneului de la Stuttgart, unde francezul în vârstă de 23 de ani s-a impus dramatic, în tiebreak în decisiv, cu scorul de 10-8. Scorul în meci a fost 4-6 7-6 7-6 în favoarea numărului 15 mondial atunci, iar Pouille urma să câștige întreg turneul. Cei doi au fost și protagoniștii unui punct de excepție la o minge de meci a lui Struff, reluarea fiind preluată de televiziunile de sport din întreaga lume.

Lucas Pouille are o prestație foarte bună în acest sezon pe toate suprafețele, iar debutul pe iarbă s-a soldat cu primul titlu "verde" din cariera francezului, și al treilea total. Acesta a trecut pe rând de Jan-Lennard Struff, Philipp Kohlschreiber, Benoit Paire și Feliciano Lopez în finală. Neamțul de 27 de ani, numărul 49 ATP, a disputat doar două meciuri în acest sezon pe iarbă, o victorie la Lucas Lacko și înfrângerea la adversarul său de astăzi. Cei doi au mai disputat alte două meciuri în afara celui de la Stuttgart, o victorie a lui Pouille la Indian Wells în martie, și o victorie a lui Struff în 2013 la Geneva.

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

Pont recomandat Jan-Lennard Struff VS Lucas Pouille

Turneul de la Halle îi pune față în față pe cei doi din nou, într-un meci care pare la prima vedere unul foarte echilibrat. Lucas Pouille este totuși jucătorul mai în formă, câștigând cele două întâlniri directe din acest an și fiind și deținătorul unui titlu pe iarbă de săptămâna trecută. Jan-Lennard Struff a arătat că îi poate pune probleme serioase francezului, având și minge de meci în partida de la Stuttgart, însă Pouille a ieșit câștigător și de data aceasta. Numărul 15 ATP este jucătorul mai în formă și nu cred că putem lua în considerare nici oboseala, având în vedere că francezul a avut câteva zile de pauză. Cota pentru victorie a acestuia de 1.65 mi se pare una bună.

Pont pariuri: Lucas Pouille câștigă

Miza: 9/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Călin Popa

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Călin Popa

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici