James Rodriguez nu mai e fericit la Real. Juventus îi sare în ajutor atacantului columbian

Adus cu surle şi trâmbiţe la Real după o evoluţie fabuloasă la Mondialul din 2014, James Rodriguez a intrat într-un con de umbră la Madrid. Atacantul columbian a declarat în presa spaniolă că nu mai este atât de fericit şi că se simte marginalizat de antrenorul Zinedine Zidane. Juventus a auzit de nemulţumea lui Rodriguez şi vrea să-l aducă în Italia. Acum, Juve trebuie să se înţeleagă cu şefii Realului pentru suma de transfer. Spaniolii au plătit pentru Rodriguez acum 2 ani nu mai puţin de 80 de milioane de euro! 

Vreau să joc mai mult. Dar altcineva decide cine intră şi cine nu pe teren. El (nn - Zinedine Zidane) ia toate deciziile şi numeşte oamenii din atac. Iar tu ca jucător trebuie să respecţi asta. Între noi nu este o relaţie aşa cum a descris-o presa. Dar nici nu pot să spun că lucrurile sunt frumoase şi că totul este bine. Pur şi simplu este o relaţie ca între un jucător şi un antrenor. Atât. Sunt la un club unde toată lumea vrea să câştige şi vrea să joace bine. Pentru că vorbim de cel mai mare club din lume, Real Madrid,

---a spus James Rodriguez

Atacantul columbian nu a intrat foarte des în planurile lui Zidane, care l-a folosit titular de doar două ori în acest sezon în Primera. În plus, presa din Spania a scris că Rodriguez s-ar fi certat la vestiare cu starul Cristiano Ronaldo, cel care are un cuvânt greu de spus pe "Santiago Bernabeu". Rodriguez are însă de unde alege - Inter, Chelsea, Tottenham, Manchester City, Arsenal şi Atletico Madrid şi-au manifestat şi ele interesul pentru el. Presa din Italia scrie că atacantul în vârstă de 25 de ani ar putea să ajungă la Juventus chiar în această iarnă. Campioana Italiei l-a vrut pe jucătorul Realului și în vară, după despărțirea de Paul Pogba, devenit cel mai scump jucător din lume după transferul la Manchester United.

 

Foto: marca.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi