James Rodriguez, la un pas de Chelsea. 69,4 milioane de euro oferă englezii pentru atacantul Realului

Antonio Conte vrea să schimbe din mers la Chelsea. Mario Mandzukic, de la Juventus, şi James Rodriguez sunt jucătorii doriţi acum de antrenorul italian pe "Stamford Bridge". Pentru ultimul, englezii le-au oferit celor de la Real Madrid 69,4 milioane de euro! Conte l-ar fi vrut pe Romelu Lukaku, dar atacantul belgian şi-a manifestat dorinţa să continue la Everton. Conform presei engleze, 86 de milioane de euro ar fi fost dispusă Chelsea să plătească pentru Lukaku. 

Rodriguez e o pistă mai uşoară. în condiţiile în care Zinedine Zidane e dispus să renunţe la atacantul columbian. Acesta nu şi-a găsit locul în sistemul de joc 4-4-3 impus de antrenorul Realului. Zidane a cerut mai mult pragmatism din partea jucătorilor săi şi o disciplină defensivă de fier, condiţii în care Rodriguez nu prea s-a regăsit. "El se pricepe foarte bine să creeze faze periculoase, dar are carenţe în jocul de apărare", scriu spaniolii despre James Rodriguez, jucător transferat de Real în 2014 după un Campionat Mondial remarcabil făcut de columbian. 

La întrebarea "Ar trebui Chelsea să plătească 60 de milioane de lire pentru Rodriguez?", aproape 90 la sută dintre cei care au votat pe site-ul bleacherreport.com au spus că acesta este un jucător de clasă şi că ar trebui să ajungă cât mai repede pe "Stamford Bridge".

Mario Mandzukic e o altă variantă bună pentru Chelsea, mai cu seamă că jucătorul croat nu costă foarte mult. Pentru 29 de milioane de euro, Juventus e dispusă să-l lase să plece pe Mandzukic, scriu englezii de la Sunday Mirror. Croatul, care a fost transferat anul trecut de la Atletico Madrid, a marcat 10 goluri pentru Juventus în 28 de partide. 

Acum, după sosirea starului Higuain, Mandzukic nu prea mai are loc în atacul lui Juventus. Fostul atacant al lui Bayern Munchen şi-a dorit întotdeauna să prindă un contract în Anglia, scriu nemţii, iar acum visul său este aproape să se îndeplinească. Singura problemă ar fi vârsta. Mandzukic a împlinit 30 de ani şi va trebui să muncească din greu ca să prindă "primul 11" la Chelsea. Diego Costa şi Michy Batshuayi sunt primele două variante în acest moment pentru Antonio Conte. 

 

Foto: sportskeeda.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi