James Rodriguez, incert pentru bătălia cu Anglia. Cotă mărită de 60.00 pe englezi!

Englezii nu au mai câștigat un meci din rundele eliminatorii de la Mondialul din 2006. Atunci, ei au terminat pe primul loc în grupe și au bătut Ecuadorul în optimi cu 1-0. Au avut o șansă mare să ajungă în semifinale, dar au fost eliminați la penalty-uri cu 3-1 de Portugalia (1 fost 0-0 în timpul regulamentar). 

Rezultatele de la turneul final din Rusia au făcut ca Anglia (foto: Alexandr Kryazhev / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) să se lupte în optimi acum cu o altă reprezentantă a Americii de Sud - Columbia lui Radamel Falcao. Câștigătorii Grupei H, columbienii se vor bate cu singura echipă (fostă campioană mondială) care a rămas pe jumătatea inferioară de tablou de la Mondial  - iar lucrul ăsta îi va motiva extrem de mult pe jucătorii lui Jose Pekerman. 

Învinși surprinzător la debut (1-2 cu Japonia), sud-americanii și-au revenit rapid și au făcut două meciuri etrem de frumoase contra Poloniei și Senegalului.

Columbienii (foto: Alexandr Kryazhev / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) au ajuns până în sferturile de finală la Mondialul din Brazilia și vor avea o dorință nebună de a repeta isprava pentru ca apoi să încerce să pună mâna pe biletele pentru semifinale - o premieră pentru ei.  

Pe de altă parte, Anglia mizează pe omogenitatea echipei, pe talentul jucătorilor săi și pe dorința nebună de afirmare a tinerilor cărora Gareth Southgate le-a dat credit. Dele Alli (foto: Alexandr Kryazhev / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) și John Stones sunt așteptați să revină în primul 11 pentru confruntarea cu sud-americanii.

După problemele medicale avute, ambii s-au antrenat - ceea ce nu se poate spune despre Fabian Delph - întors acasă împreună cu soția, care așteaptă un copil. 

Cu două goluri marcate la debutul în competiție și cu un hat-trick minunat contra naționalei din Panama, Harry Kane (foto: Alexandr Kryazhev / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) este omul în care Southgate își pune mari speranțe.

Pe primul loc în topul golgheterilor de la Mondial, starul lui Tottenham are la această casă de pariuri online cota 3.75 la deschiderea scorului și 2.30 pentru un gol marcat oricând în timpul partidei. Dar de atacuril eenglezilor depinde și forma lui Kieran Trippier - omul capabil să urce periculos în atac și să pună în valoare ”gurile de foc” ale lui Southgate. John Stones este și el un jucător cheie în apărare, acolo unde va fi mult de treabă cu Falcao, Cuadrado și Quintero.  

Anglia, echipa probabilă: Pickford - Kyle Walker, Stones, Maguire - Henderson - Trippier, Lingard, Dele Alli, Ashley Young - Kane, Sterling. 

James Rodriguez este singura incertitudine din lotul Columbiei. Golgheterul Cupei Mondiale din 2014 se confruntă cu o accidentare la mușchii coapsei - jucătorul lui Bayern (foto: Mikhail Serbin / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) a forțat să joace în meciul contra Senegalului și a fost înlocuit de Muriel după o jumătate de oră. 

Analizele medicale la care a fost supus James nu au scos în evidență probleme majore, dar sud-americanii au refuzat să comenteze vizavi de situația lui. Între timp s-a refăcut Abel Aguilar, dar e puțin probabil că el să intre titular după ce Carlos Sanchez s-a descurcat bine împotriva lui Sadio Mane în ultimul meci din grupă.

Radamel Falcao a marcat singurul său gol de până acum la Mondialul din Rusia în meciul împotriva Poloniei -a fost cel cu numărul 30 pentru el la națională. Starul lui AS Monaco (foto: Mikhail Serbin / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) are aici cota 3.40 pentru un gol marcat în poarta englezilor. De bază în evoluția lui Falcao este Juan Quintero.

Împrumutat în acest an de FC Porto la River Plate, Quintero a marcat golul Columbiei în înfrângerea de la debut cu Japonia, iar apoi a contribuit la două reușite ale echipei sale - pasa la golul doi marcat de Falcao în poarta Poloniei și apoi ”servant” decisiv pentru golul marcat de Yerry Mina contra Senegalului. 

Columbia, echipa probabilă: Ospina - Arias, Yerry Mina, D. Sanchez, Mojica - Carlos Sanchez, Uribe - Cuadrado, Quintero (foto), Muriel - Falcao.

Englezii nu au pierdut niciodată un meci contra Columbiei - au bifat trei victorii și două remize în confruntările anterioare cu sud-americanii. Aceste dispute include și întâlnirea din etapele de grupe la Mondialul din 1998, atunci când Beckham și Anderton au marcat pentru victoria cu 2-0 a englezilor.

De atunci, cele două naționale s-au mai întâlnit o singură dată, în 2005, într-un amical câștigat cu 3-2 de englezi - Michael Owen a bifat atunci un hat-trick în 22 de minute! Niciun jucător de atunci nu este implicat în disputa de acum din Rusia. 

Anglia nu a mai câștigat un joc eliminatoriu la un turneu final mondial de la ediția din 1998. Cu 5 goluri, Harry Kane (foto: Grigoriy Sokolov / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) a fost cel mai bun marcator în etapa de grupe și este favorit la cucerirea titlului de golgheter al competiției. 

Jurnaliștii englezi merg pe victoria trupei lui Gareth Southgate și cu gol marcat Harry Kane, dar spun că și Columbia va marca. În aceste condiții, merită încercat un pariu pe victoria Angliei și ambele marchează, care aici are cota 5.50.

Deschide cont și pariază pe victoria Angliei la o cotă mărită de 60.00!

 

Pariază pe Columbia vs Anglia și câștigă premiul pentru această misiune!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi