Jakolis şi Moke sunt jucătorii Stelei! Hamroun pleacă la Al-Sadd!

Steaua nu pierde vremea. După portarul Edi Stăncioiu, fost la CFR Cluj şi ASA Tg. Mureş, Becali l-a convins şi pe croatul Antonio Jakolis să vină în Ghencea. 350 de mii de euro a plătit Steaua pentru mijlocaşul în vârstă de 24 de ani. Jakolis a venit la CFR în 2014 şi a reuşit să câştige o Cupă a României. Şefii CFR-ului sunt mulţumiţi de afacerea făcută. "Jakolis nu este o pierdere pentru CFR", a spus Iuliu Mureşan pentru Agerpres.

Am semnat actele, totul e rezolvat. Şi Jakolis a semnat contractul, deci de azi este al Stelei. Nu pot să vorbesc despre sume, eu nu am făcut asta niciodată. Dar vă daţi seama că suma ne-a mulţumit din moment ce am fost de acord cu transferul. Pe noi ne ajută aceşti bani din transferuri şi nu considerăm că este o pierdere pentru club,

---a declarat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan 

Steaua s-a înţeles pe ultima sută de metri şi cu Wilfred Moke. Fostul preşedinte al celor de la Voluntari, Dumitru Dragomir l-a lăudat pe fotbalistul congolez. 

Moke este cel mai bun jucător din România! O să se vândă și ăsta cu peste 3 milioane de euro. Eu am adus la Voluntari trei fotbaliști și i-a luat Steaua. Dar Moke e peste tot ce are Steaua.  Dacă joacă fundaș central, îl vinde Becali pe mulți bani. El de meserie este fundaș central. Eu i-am suflat lui Gigi odată chestia asta, că cel mai bun jucător de la Voluntari e Moke.  Eu când l-am văzut în divizia B pe Moke m-am închinat. Imediat am dat 25 de mii de euro pe el!,

---a spus Dragomir la Dolce Sport

În vârstă de 28 de ani, Wilfred Moke a jucat prima dată în România la Rapid. A fost cumpărat apoi de FC Voluntari la începutul acestui an. Congolezul va fi trecut de Steaua pe lista UEFA alături de Stăncioiu şi Jakolis. Odată cu Moke, transferurile s-au încheiat la Steaua. "Nu mă mai interesează nimeni!", a anunţat Becali. 

În schimb, Steaua l-a pierdut pe Hamroun! Algerianul va fi împrumutat pentru un an în Qatar, la Al-Sadd. Transferul a fost confirmat chiar de către patronul Stelei. 

Hamroun a ales Qatar, i-am zis să se ducă dacă vrea. Mă aleg cu  1 milion de euro acum şi un alt milion dacă vor să îl cumpere definitiv,

---a dezvăluit Gigi Becali

Sparta Praga, pe care steliştii au eliminat-o în turul trei preliminar din Europa League, a oferit 700 de mii de euro, plus jucătorul Tiemoko Konate la schimb. Becali a cerut 1 milion de euro şi cehii au ieşit din afacere.

 

Foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi