Jaf la o casă de pariuri din România! Hoțul a fugit cu 7.000 de lei

Casele de pariuri au devenit, mai nou, o țintă preferată a hoților. După ce în luna decembrie a anului trecut, o grupare bine organizată a dat iama într-o agenție din Reșița, acum a venit rândul unei case de pariuri din Craiova. Un tânăr a dat buzna în interior și, sub amenințarea pistolului, a determinat-o pe angajata din agenție să-i dea toți banii încasați până atunci în acea zi, în jur de 7.000 de lei. 

Bărbatul (foto: mediafax.eu) s-a făcut nevăzut imediat după lovitură. și polițiștii îl caută acum pe baza unor informații, dar și după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul agenției. Hoțul n-a avut scrupule - a dat atacul într-o zonă centrală a orașului, dar nu a fost violent cu angajata localului. În imaginile video, bărbatul apare îmbrăcat în haine de culoare închisă și cu o șapcă pe cap, dar fără a avea fața acoperită. Zeci de filtre de poliție au fost instituite în județul Dolj pentru prinderea bărbatului.

“Polițiștii s-au deplasat urgent la fața locului. Au stabilit că un bărbat a pătruns în agenție și, sub amenințarea unui pistol, a sustras suma de 7.000 lei și a fugit. Nu au fost exercitate acte de violență asupra angajatei unității”, a declarat agent șef adjunct Mihaea Gîrd, din cadrul biroului de presă al IPJ Dolj.

Incidentul din Craiova vine la doar două luni și jumătate după ce la Reșița mai mulți indivizi s-au făcut nevăzuți după ce au furat 14.600 de lei de la o agenție de pariuri (foto: infocs.ro). Hoții au intrat în casa de pariuri pe o ușă care nu se vedea pe camerele de supraveghere, iar polițiștii nu au știut într-o primă fază câți au fost.

Atacatorii s-au făcut nevăzuți după ce alarmele din interior au întrat în acțiune. Poliția a deschis dosar penal pentru furt calificat, dar de atunci nu au mai făcut public nimic din dosar. Ei au cerut, la acel moment, ajutorul oamenilor pentru a-i identifica pe hoți. 

Nebunia atacurilor la casele de pariuri a început vara trecută, când trei tineri cu cagule pe față au furat seiful cu aproape 9.500 de lei dintr-o agenție din Județul Dâmbovița. În urma cercetărilor , oamenii legii i-au identificat pe principalii suspecți ai jafului - trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani.  care au pătruns, cu cagule pe față, și au furat seiful care conținea aproape 9.500 de lei.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!