Jackpoturile în Mega Fortune și Hall of Gods au depășit pragul de 12 milioane RON! Încearcă-ți norocul acum!

Mega Fortune și Hall of Gods sunt două "sloturi video" cu jackpoturi cumulative oferite de furnizorul NetEnt. În fiecare din aceste jocuri marele jackpot a depășit valoarea de 12 milioane RON și poate fi câștigat în orice moment.

Sunt mai multe cazinouri la care te-ai putea juca aceste jocuri dar eu recomand în mod deosebit Sportingbet Casino (deschide cont acum) deoarece site-ul și serviciul de suport clienți sunt disponibile în limba română, primești un bonus pentru prima depunere de până la 1.200 RON, iar zilnic beneficiezi de foarte multe promoții atractive. Acestea sunt doar câteva motive pentru care ar trebui să alegi cazinoul recomandat de mine.

Mega Fortune este un joc pe 25 de linii unde miza minimă este de doar 0.05 RON/linie. Sunt oferite trei jackpoturi: Rapid, Major și Mega. Pentru a avea șanse la unul din aceste jackpoturi trebuie să primești minim trei simboluri Bonus în secvență de la stânga la dreapta. Astfel se va porni jocul Bonus şi acolo ai șanse să câștigi un premiu foarte consistent. În cadrul acestui joc poți primi și simboluri WILD care au rolul de a înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolurilor Bonus, pentru a-ți da câștigul maxim pe o anumită linie.

mega-fortune.png

Hall of Gods este un joc pe 20 de linii unde de asemenea miza minimă este de numai 0.05RON/linie. Aici, ca și în jocul de mai sus, poți câștiga în orice moment unul din trei jackpoturi: Mini, Midi și Mega. Trei simboluri Bonus oriunde pe ecran îți vor oferi această șansă. De asemenea la orice mână poți primi atât simboluri Wild cât și Scatter. Un număr de 3-5 simboluri Scatter declanșează 10-20 de rotiri gratuite, acolo unde câștigul este de trei ori mai mare ca de obicei.

În aprilie 2015 s-au câștigat ultima dată jackpoturile cele mari în aceste două jocuri. Atunci un fericit câștigător a pus mâna pe fabuloasa sumă de 8 milioane de euro în Hall of Gods, în timp ce în Mega Fortune un suedez a câștigat 1,5 milioane de euro!

hall-of-gods.png

Joacă-te și tu acum! Primești un bonus pentru prima depunere de până la 1.200 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi