Jackpot istoric la loterie online: 90 mil euro! Asigurătorii lui Lottoland sunt disperați

Operatorul de loterie online Lottoland va plăti cel mai mare premiu din istoria companiei. Asta după ce un un client din Berlin (a cărui identitate nu a fost dezvăluită) a reușit să ajungă la un jackpot de 90 milioane de euro! Pe 1 iunie, un client din capitala Germaniei care a jucat sub numele de "Christina" (foto: calvinayre.com) a dat lovitura după ce a pariat corect pe toate cele cinci numere câștigătoare la EuroJackpot.

Premiul de 90 milioane de euro (106 milioane de dolari) a bătut cu mult recordul din urmă cu doi ani, când un client din Italia a pus mâna pe un premiu de 14 milioane de euro. Cei de la Lottoland au declarat că banii câștigați acum de jucătorul din Berlin reprezintă cea mai mare sumă plătită vreodată de un site de jocuri de noroc online sau de loterie. De asemenea, operatorul a anunțat că se va folosi de acest ultimul câștig în viitoarele strategii de marketing ale companiei.

Lottoland nu va plăti, însă, integral suma datorată clientului din Berlin! În 2015, compania a încheiat o poliță de asigurare împotriva acestui tip de scenariu de jackpot printr-o schemă de valori mobiliare asociate asigurărilor (ILS), pe care a înregistrat-o sub portofoliul Fortune Insurance. Acest sistem a ajutat compania să amâne în 2016 și plata celor 14 milioane de euro către norocosul din Italia. 

În august 2017, Lottoland (foto: casinogamespro.com) și-a mărit acoperirea ILS la 120 milioane de euro. Site-ul de știri din domeniul asigurărilor, Artemis a raportat că datorită acestei ”inginerii financiare”, compania online de loterie va plăti mai puțin din jumătatea jackpotului câștigat de jucătorul german, restul sumei urmând să fie acoperită de către asigurători (din cadrul ILS). 

Lottoland permite clienților să parieze pe rezultatul extragerilor loto cu posibilitatea de a câștiga aceleași premii ca și cum ar fi participat live la acea tragere. Dar compania (foto: calvinayre.com) nu a reușit să atragă de partea sa mulți ”aliați” din piață.

Mulți dintre aceștia consideră că Lottoland este procupată din a-și vinde masiv produsele, cu orice preț, fără să țină seama de problemele existente în piață și fără să participe cu o parte din încasări la cauzele sociale. 

Deschide cont și pariază online la această loterie virtuală cu un bonus de bun venit de până la 1.500RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!