Jack Colback investigat pentru că a jucat la pariuri sportive!

Jack Colback, mijlocaș de 26 de ani la Newcastle United, a intrat în colimatorul celor de la ”Football Association” pentru că ar fi jucat la pariuri sportive, acest lucru fiind interzis în fotbalul englez.

Mai exact, jucătorul lui Newcastle este acuzat că ar fi pariat pe semifinala din Liga Campionilor dintre Atletico Madrid și Bayern Munchen. Este adevărat că acest meci nu are nici cea mai mică legătură cu echipa sa de club, dar chiar și așa reguile celor de la  ”Football Association” sunt foarte clare, acestea interzicând jucătorilor să parieze pe orice meci de fotbal. Regulile pot părea pentru unii un pic cam dure, dar ele au fost adoptate în acest mod pentru a nu lăsa loc de interpretări.

jack-colback.jpg

Chiar dacă va fi găsit vinovat, Jack Colback va primi cel mult o amendă și nu riscă suspendarea, asta cu condiția să nu fie găsite nereguli mult mai grave în timpul investigației. Există câteva precedente în fotbalul englez din acest punct de vedere. Andros Townsend, coleg cu Colback la Newcastle, a primit în urmă cu trei ani o amendă de 18,000£ după ce a fost prins jucând la pariuri sportive. În acea vreme Townsend era jucătorul lui Tottenham. Martin Demichelis de la Manchester City își așteaptă și el pedeapsa după ce a pariat la începutul anului pe mai multe meciuri, acestuia fiind aduse 12 capete de acuzare, deci pedeapsa ar trebui să fie mai drastică decât cea pe care o va primi Colback. Un articol mai amănunțit despre acest subiect poate fi găsit pe site-ul celor de la The Telegraph

Și în fotbalul românesc avem o situație similară, Marius Șumudică primind o suspendare de două luni din partea Comisiei de Disciplină după ce a fost prins pariind pe mai multe meciuri de fotbal, printre care și două din Liga 1. Suspendarea acestuia va fi pusă în aplicare cu începerea primei etape din sezonul 2016 / 2017.

Ce îi atrage pe pariori sã joace la aceastã agenție de pariuri online? Vezi acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi