Ivan i-a uimit pe ruși: știe deja un cuvânt în limba lor și are pretenții oltenești!

Andrei Ivan a fost prezentat oficial la FK Krasnodar și i-a exasperat deja pe ruși! Vrea praz la micul dejun și cârnați oltenești seara!

Ivan a surprins de la primuil interviu. Jurnaliștii din Krasnodar l-au întrebat ce cuvinte știe în rusește, oltenașul nostru era deja pregătit, își luase dicționarul în avion și reușise în câteva ore să învețe cum se zice la "praz". "Luc porei, luc porei" repeta Ivan continuu, ca să nu uite. A răspuns cu acest cuvânt la toate întrebările. Rușii au dat din cap, înțelegători, dar apoi s-au speriat: Ivan zicea "luc porei" și când dădea pase la antrenament, și când a semnat contractul, și când s-a dus la culcare! Șefii clubului au crezut că așa i se spune lui Ivan - "Praz", adică "Luc Porei" și i-au imprimat numele ăsta pe tricouri. „FK Krasnodar a transferat un prazilian, pe Luc Porei”, au titrat ziarele de sport din Rusia. Apoi, popularitatea i s-a urcat oltenașului la cap.

Ivan a refuzat să bea vodcă în pauza de hidratare de la antrenamente, ca ceilalți colegi, iar asta a fost considerată de către rușii din echipă o mare jignire. La masa de prânz, Ivan a cerut praz cu cârnați oltenești, iar la desert pepene de Dăbuleni.

„Dăbuleni? Unde e Dăbuleni? Noi am auzit doar de Deveselu! L-am sunat la Madrid pe prietenul Florentino Perez ca să mă interesez dacă Ronaldo e la fel de fițos. Nici vorbă! Portughezul vrea caviar, șampanie, brânză cu mucegai, vile, avioane, yachturi, metrou personal... nimic extravagant”, s-a plâns președintele lui Krasnodar, care s-a îmbolnăvit de inimă când a urmărit un DVD cu ratările lui Ivan din ultimul an calendaristic. 

Până la urmă, în memoria ostașilor sovietici intitulați generic Ivan în timpul războiului, șeful clubului a decis să îndeplinească toate condițiile puse de român. 

„Pe mine m-a păcălit numele lui. La început, m-am gândit că e rus, de aceea nici nu am luat în calcul să îl convoc. După ce am aflat că Latovlevici nu e sârb, mi-am pus câteva semne de întrebare. L-am întrebat pe Țiți Dumitriu ce poate să îmi spună de Ivan, Seto, Hadnagy și Boubacar. Pentru că nu a înțeles întrebarea, am căutat eu pe google. Așa am aflat că Andrei s-a născut la Moreni. M-am documentat și am aflat că Moreni este o localitate din România”, a comentat selecționerul Cristoph Daum, ăntrebat fiind de transferul lui Ivan în Rusia.  

O știre de ultimă oră spune că Ivan i-a învățat pe ruși să bea zaibăr și să mănânce praz, iar aceștia, în semn de prețuire, l-au uns căpitan de echipă!

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi