Iuliu Mureşan n-a scăpat de controlul judiciar, dar îşi poate vedea de treabă la CFR Cluj

Aflat sub control judiciar într-un dosar în care este cercetat pentru o "gaură" de 10 milioane de euro la CFR Cluj, Iuliu Mureşan a obţinut prima victorie. A primit aviz favorabil din partea judecătorilor, cei care iniţial i-au interzis să se implice în activitatea clubului de fotbal. Astfel că Mureşan se poate întoarce pe funcţia pe care o abandonase în luna iunie, imediat după ce a fost trimis în judecată împreună cu patronul clubului, Paszkany. Postul de preşedinte al CFR-ului a rămas vacant în tot acest timp. 

În paralel, Iuliu Mureşan va trebui să se prezinte în faţa anchetatorilor o dată la două săptămâni sau ori de câte ori aceştia îi vor cere acest lucru. Alături de patronul Arpad Paszkany, Mureşan este acuzat de procurorii DIICOT Cluj de constituirea unui grup infracţional organizat, delapidare cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani - toate în formă continuată! 

Mureşan deţine un record greu de egalat - este cel mai longeviv preşedinte de club din România. El a fost numit preşedinte la CFR în anul 2002. S-a implicat direct în perioada de aur a echipei, când după ce a promovat în prima ligă, în 2005, CFR Cluj a cucerit trei titluri, patru Cupe şi trei Supercupe ale României şi a jucat în grupele Champions League, obţinând succese importante: 2-1 cu AS Roma şi 1-0 cu Manchester United. 

Foto: Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi