Iuliu Mureşan i-a adus la CFR pe Ndip şi Lang, dar Iordănescu nu e mulţumit

Campioana României începe să-şi contureze lotul cu care va aborda sezonul viitor. Astăzi, ardelenii au mai anunţat oficializarea unui transfer, nemaipunând la socoteală faptul că CFR s-a înţeles pentru încă un sezon cu Cristi Manea. Astfel, după ce ieri campionii s-au înţeles cu internaţionalul camerunez Robert Ndip, Bogdan Mara l-a prezentat pe ultimul înregimentat în lot - maghiarul Adam Lang (foto: facebook.com/CFRCluj).

În vârstă de 25 de ani, Lang este fundaş central şi a mai evoluat până acum în carieră la Gyor, Videoton, Dijon şi Nancy. Are 22 de selecții în națională Ungariei. Totodată, Adam Lang are şi 22 de selecţii în naţionala Ungariei - pentru care a marcat un gol. În sezonul 2012 - 2013, Lang a câştigat titlul în Ungaria cu ETO Gyor. 

Cât îl priveşte pe camerunezul Ndip, acesta a fost adus de la Adana Demirspor (liga a doua din Turcia) şi este un fost câştigător al Cupei Africii pe Naţiuni în 2016. Atacantul de 24 de ani (foto: cfr1907.ro) a fost adus în Gruia pentru a-l înlocui pe Omrani - fotbalist care are oferte din Golf, dar şi de la FCSB. 

Tot astăzi, campiona României a anunţat că s-a înţeles cu ciprioţii de la Apollon Limassol pentru împrumutul pe încă un sezon al lui Cristi Manea. În vârstă de 20 de ani, Manea  a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei în sezonul trecut.

Aducerea tânărului jucător (foto: cfr1907.ro) la CFR a fost privită cu scepticism de multă lume, dar Dan Petrescu a avut încredere în posibilităţile lui. Evoluţiile sale au fost apreciate şi de noul antrenor, Edi Iordănescu - care i-a anunţat pe ardeleni că îl vrea în continuare la echipă. 

Manea, care a ratat sezonul trecut un singur meci cu CFR în campionat, mai are contract cu Apollon până în vara lui 2020. Cotat pe piaţa transferurilor la 2,2 milioane de euro, fotbalistul de 20 de ani are 15 selecţii pentru naţionala României Under21 şi alte 5 la echipa mare antrenată de Cosmin Contra. 

Pe de altă parte, Sepsi Sf. Gheorghe a împrumutat de la CFR Cluj doi jucători - Dodoi şi Nouvier. Cei doi fotbalişti au fost dorinţa antrenorului Eugen Neagoe - care şi-a prelungit de curând contractul cu Sepsi.

Edi Iordănescu, tot mai nemulţumit la Cluj

CFR Cluj a plecat în cantonamentul din Polonia cu doar 18 fotbalişti, lotul fiind completat de jucători de la echipa de juniori. Iar accidentarea lui George Ţucudean a turnat şi mai mult gaz...pe focul nemulţumirii lui Edi Iordănescu (foto: sportpictures.eu) - care la ultimul amical (0-0 cu Wigry Suwalki) a trebuit să improvizeze în atac cu Alexandru Păun. 

ProSport scrie că surse din cadrul clubului din Gruia au povestit de situaţia tot mai încordată de la echipă: ”Au plecat mulţi jucători importanţi, Omrani este aproape să plece şi el după soluţionarea litigiului, iar de venit nu a venit mai nimeni. L-am împrumutat pe Manea din nou, însă din punct de vedere ofensiv încă suntem departe de ceea ce am avut sezonul trecut, atunci când ne permiteam să îl ţinem pe Balde, de exemplu, pe bancă sau în afara lotului”. 

Apropiaţii antrenorului campioanei României (foto: sportpictures.eu) susţin că situaţia actuală de la CFR îl deranjează pe Iordănescu junior - care s-a aşteptat la mai multă implicare din partea conducerii (în ceea ce priveşte aducerea de noi jucători) după ce cu toţii au picat de acord asupra obiectivelor din sezonul viitor. 

Edi Iordănescu şi-a exprimat nemulţumirea vizavi de plecările lui Boli, Luchin şi Vlad, dar şi atunci când a aflat că sunt şanse foarte mari ca de la echipă să mai plece Balde şi Omrani.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi