Îți oferim astăzi două turnee freeroll de poker cu premii în bani! Vezi detalii!

Astăzi, 17 noiembrie 2014, Paradise Poker (deschide un cont acum) organizează două turnee de poker unde înscrierea este gratuită, iar premiile sunt în bani. Aceasta este o oportunitate bună pentru jucătorii noi de poker să-și încerce șansa într-un turneu cu premii reale fără a băga bani din propriul buzunar. Este o ocazie bună și pentru jucătorii mai experimentați să câștige fără vreo investiție bani pe care ulterior îi pot folosi ca bankroll pentru alte turnee de poker sau pentru pariuri sportive/ jocuri de cazino.

Primul turneu este la ora 16:00 și se numește "$100 Freeroll". Evident, premiile totale sunt de 100$. Înscrierile încep la ora 14:00, iar turneul este de tip freezout (nu puteți face rebuy/ addon).

poker-jumbo.JPG

Al doilea turneu are loc la ora 21:00 și poartă numele "PokerJumbo $300". Acest turneu face parte din competiția Poker Jumbo, care găzduiește câte un turneu în fiecare zi la aceeași oră. La turneele de marți până duminică înscrierea costă 10 cenți, iar premiile totale sunt de 750$.

Deci dacă ocupați un loc fruntaș în turneul de astăzi puteți face bani pentru următoarele turnee. Iar la sfârșitul lunii cei mai constanți jucători împart între ei și un pot suplimentar de 5,000$! Deși ne aflăm în data de 17 noiembrie timpul nu este pierdut fiindcă doar cele mai bune zece turnee ale fiecărui jucător sunt luate în considerare pentru clasamentul lunar. Mai multe detalii puteți afla aici

Puteți să jucați atât din browser, cât și descărcând aplicația Paradise Poker (dă click aici). Pentru a accesa turneele, dați click pe "Scheduled Tournaments" și apoi pe "Buy-in" pentru a vă afișa primele turneele gratuite. În timp ce vă jucați puteți primi și recompense instant (bani sau bilete la turnee). 

paradise-poker.png

 Jucați-vă și voi acum! Dacă vă hotărâți să efectuați și o depunere, primiți un bonus de până la 1,000$!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi