Italian job: Napoli oferă 8 milioane de euro pentru Nikola Kalinic, Fiorentina vrea 15 milioane!

Şefi lui Napoli profită de fiecare zi rămasă din perioada de transferări şi încearcă să convingă noi jucători să semneze cu echipa antrenată de Maurizio Sarri. Au şi cu ce, doar vara asta au luat numai pentru Higuain 95 de milioane de euro bani cash.

Preşedintele lui Napoli a pus ochii pe Nikola Kalinic, de la Fiorentina, pentru care oferă 8 milioane de euro. Prea putin, însă, pentru că omologul său de la Fiorentina, Della Valle, vrea 15 milioane !! "Napoli a declanşat o cursă contra-cronometru!", scriu italienii de la Gazzetta dello Sport, care dezvăluie că cei de la Napoli au cerut timp de gândire. Mai au şi alte variante, cum ar fi Nikola Maksimovic, atacantul lui Torino, sau Marko Rog, jucătorul de 21 de ani de la Dinamo Zagreb.

Pentru Torino, Maksimovic ar fi o super-afacere. În 2013 l-a transferat de la Steaua Roşie Belgrad pentru 300 de mii de euro, iar acum îl poate vinde pe 25 de milioane de euro, atât cât oferă Napoli. Tot 25 de milioane de euro, dar şi bonusuri, îi costă pe napoletani şi Simone Zaza. Atacantul lui Juve e decis să accepte, dar decizia finală îi aparţine tatălui său, Antonio, care este în acelaşi timp şi impresarul jucătorului. În fine, Napoli îl mai are ca variantă şi pe Manolo Gabbiadini, atacantulul de 24 de ani de la Fiorentina. 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi