Italia Serie B - Statistica pronosticurilor

In Serie B, Italia, s-au disputat in acest sezon 352 de partide in care s-au marcat 875 de goluri. Media golurilor pe meci este de 2.19. 55% din partidele jucate in acest sezon in Serie B s-au marca mai putin de trei goluri.

italia-serie-b.jpg

Italia Serie B – Statistici 1×2 In 139 din cele 352 de jocuri din sezonul curent s-au impus formatiile gazda. Statistica 1x2 este una destul de echilibrata, astfel ca putem spune ca Italia Serie B este un campionat imprevizibil. 109 de partide s-au incheiat la egalitate in sezonul curent, in timp ce oaspetii au cucerit toate punctele in 104 dintre jocuri. Torino si Pescara au 59% din partide castigate in acest sezon, in timp ce codasele Nocerina si AlbinoLeffe au doar 15% procentajul victoriilor. Formatia cu cele mai multe egaluri din Serie B este Sampdoria, 46% din jocurile acesteia incheindu-se fara invingatoare. La polul opus doar in 15% din partidele Pescarei am avut semnul ''x'' la final. Primele doua clasate, Torino si Sassuolo, au cel mai mic procent de infrangeri in acest sezon, fiecare pierzand 12% din partidele disputate. La polul opus Empoli, Gubbio, Nocerina si AlbinoLeffe au suferit infrangeri in 53% din dispute.

Italia Serie B – Statistici sub/peste goluri - peste 0.5 goluri – In toate partidele jucate de Nocerina si Pescara in acest sezon s-a marcat. La celalalt capat le avem pe Sampdoria si Varese care au fiecare cate un sfert din jocuri terminate fara goluri. - peste 1.5 goluri – In 93.8% din partidele jucate de Pescara s-a depasit limita de un gol, in timp ce doar 53.1% din jocurile celor de la Sassuolo au fost incheiate cu minim doua goluri. - peste 2.5 goluri – Tot Pescara are cel mai mare procentaj si la acest capitol, cu 62.5% dintre dispute. Sassuolo este codasa si aici, doar 28.1% din partidele jucate de aceasta formatie incheindu-se cu mai mult de doua goluri. - peste 3.5 goluri – Sunt trei echipe care au un procentaj de 40.6% din jocuri incheiate cu mai mult de trei goluri. Este vorba de AlbinoLeffe, Nocerina si bineinteles, Pescara. Doar 12.5% din partidele jucate de ''randunelele'' din Brescia s-au terminat cu mai mult de trei goluri. - peste 4.5 goluri – De altfel nici o partida a Bresciei nu a mers in over 4.5 goluri. In schimb 28.1% din partidele Pescarei s-au terminat cu minim cinci goluri.

Italia Serie B – Statistici scor corect In 48 de partide din Serie A la final tabelele de marcaj aratau rezultatul de 1-1. La mare distanta de acest rezultat avem victoriile gazdelor cu 1-0 (37 de jocuri) si 2-1 (35).

Italia Serie B – Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol – Sassuolo si Torino au fiecare cate 12 victorii la limita in acest sezon. Nocerina in schimb nu a castigat decat un joc la limita. La capitolul esecuri Empoli a cedat 11 jocuri la limita, la polul opus Hellas Verona, Modena, Pescara si Torino au fiecare cate trei infrangeri la un singur gol. - victorii/infrangeri la doua goluri – Pescara a castigat cele mai multe jocuri la doua goluri diferenta, de noua ori invingand astfel. Cinci echipe au cate o victorie la diferenta de doua reusite, AlbinoLeffe, Gubbio, Modena, Vicenza si Ascoli. Opt esecuri la diferenta de doua goluri are Nocerina in campionatul acesta, in timp ce Sassuolo si Torino nu au pierdut vreun joc la doau goluri - victorii/infrangeri la trei goluri – Livorno, Padova, Pescara, Reggina, Torino si Varese au fiecare cate doua succese la trei goluri diferenta. Modena in schimb a cedat trei jocuri la aceeasi diferenta de scor. - victorii/infrangeri la patru sau mai multe goluri – doar Gubbio, Livorno, Sampdoria, Torino si Varese au castigat in acest sezon la minim patru goluri diferenta. De cate doua ori ''victime'' au fost Grosseto si Gubbio.

Italia Serie B – Statistici pauza/final In 82 de jocuri disputate in acest sezon din Serie B formatiile gazde au castigat prima repriza si apoi meciul. Alte 65 de partide s-au incheiat la egalitate, dupa ce si la pauza scorul era tot egal, in timp ce in 54 de jocuri oaspetii au castigat in urma avantajului avut de la pauza. - 1/1 – In 13 jocuri ale Regginei formatia gazda a condus la pauza si apoi a castigat, in schimb atunci cand joaca Sassuolo nu este recomandat sa incercati acest pronostic, pentru ca doar patru jocuri ale acestei formatii au avut un astfel de deznodamant - 1/x – Cinci partide jucate de Nocerina le-au avut pe gazde in avantaj la pauza, pentru ca la final sa se consemneze un rezultat de egalitate, Ascoli si Torino nu au avut nici o partida care sa ''curga'' in acest mod. - 1/2 – In doua din partidele jucate de AlbinoLeffe gazdele au condus la pauza, dar nu au mai obtinut vreun punct la final. - x/1 – Torino, Pescara, Hellas Verona, Juve Stabia si Cittadella au fiecare cate sapte jocuri in care la pauza a fost egal si la final gazdele au castigat. Bari si Crotone au disputat un singur joc de ''x pauza / 1 final'' - x/x – Sampdoria este de departe ''lidera'' la acest capitol, avand 11 astfel de partide. La polul opus Pescare, Bari, Empoli si Nocerina au jucat in trei partide in care a fost egal atat la pauza, cat si la final - x/2 – In opt dispute ale celor de la Ascoli la pauza a fost egal si la final s-au impus oaspetii. In schimb Gubbio nu a evoluat in nici o partida care sa aiba un astfel de deznodamant. - 2/1 – Vreti sa jucati acest pronostic, atunci puteti incerca la jocurile Modenei, care are deja la activ trei jocuri in care oaspetii au condus la pauza si la final s-a impus echipa gazda. - 2/x – In sase din jocurile celor de la Crotone la pauza oaspetii erau in avantaj, dar la final echipele terminau la egalitate. - 2/2 – Cittadella este ''lidera'' la acest capitol, cu noua partide in care la pauza au condus oaspetii si au reusit sa-si pastreze pana la final avantajul. Patru formatii au cate trei jocuri de 2 pauza / 2 final si anume: Reggina, Juve Stabia, Modena si Crotone.

Italia Serie B – Statistici minute goluri - 1 >>> 15 – in starturile partidelor avem cateva echipe eficiente. Pescara, Varese si Empoli au marcat de cate opt ori in aceasta perioada. In schimb Vicenza nu a marcat decat un gol in primul sfert de ora de joc - 16 >>> 30 – Pescara joaca bine in a doua treime a primei reprize, marcand 15 goluri in acest interval, asta spre deosebire de Bari care nu a marcat decat un gol in acest interval - 30 >>> pauza – Cea mai trista echipa ca vine pauza este Hellas Pescara, deoarece a marcat 12 goluri pe finalurile de repriza. La polul opus Livorno nu a punctat decat de trei ori in acest interval - 46 >>> 60 – la iesirea de la cabine Pescara marcheaza destul de mult, 15 goluri avand in acest sezon in intervalul acesta. Ascoli a punctat doar de doua ori in prima treime a reprizei secunde - 61 >>> 75 – Padova, Pescara si Gubbio au fiecare cate noua goluri in acest interval, in timp ce Hellas Verona nu a impresionat, marcand doar un gol. - 76 >>> final – Hellas Verona in schimb este pe val pe finalurile de joc, cand a marcat 13 goluri, la fel ca si Torino, Reggina si Crotone, in timp ce Brescia nu a marcat decat de patru ori in acest interval.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi