Italia Serie A - Statistica pronosticurilor

290 de partide s-au jucat deja din aceasta editie 2011/2012 din Serie A. Au fost marcate 726 de goluri, adica o medie de 2.50 goluri pe meci, destul de ridicata pentru un campionat tacticizat ca cel italian. In 46% din jocurile acestui sezon s-au marcat minim trei goluri.

italia-seriea.jpeg

Italia Serie A – Statistici 1×2 Din totalul de 290 jocuri care s-au disputat in campionatul acesta 131 au fost castigate de echipele care jucau acasa. La egalitate s-au terminat 88 de jocuri, in timp ce oaspetii au iesit invingatori in 71 dintre confruntari. Cel mai mare procentaj de victorii il are de departe AC Milan (65%), in timp ce codasa Cesena a castigat doar 13% din jocurile din campionatul curent. Juventus este esti pe locul secund este formatia cu cele mai multe egaluri, avand un procentaj de remize de 48%. La polul opus AS Roma si Inter au incheiat doar 17% din jocuri la egalitate. Cesena are cel mai ridicat procentaj de infrangeri, 65%, iar de partea cealalta, surprinzator, Juventus este inca neinvinsa in acest sezon, desi s-au scurs 29 de etape. . Italia Serie A – Statistici sub/peste goluri - peste 0.5 goluri – AS Roma este echipa cu cel mai ridicat procentaj de meciuri in care s-a marcat, acesta fiind de 96.6%. In schimb doar putin mai mult de trei sferturi din partidele sarzilor de la Cagliari (75.9%) au avut minim o reusita - peste 1.5 goluri – AC Milan este singura echipa care are un procentaj mai mare de 80% la meciurile cu peste un gol, si anume 86.2%. Inaintea sa mizati peste 1.5 goluri in meciurile jucate de Cesena trebuie sa va mai ganditi o data, pentru ca doar 58.6% din partidele acesteia au avut parte de minim doua goluri. - peste 2.5 goluri – Genoa este formatia cu cele mai multe meciuri in care s-au marcat minim trei goluri. In 62.1% din partidele ''Grifonului'' limita de doua reusite a fost depasita. La polul opus Juventus si Bologna au incheiat doar 31% din jocuri cu mai mult de doua goluri. - peste 3.5 goluri – Genoa conduce si la acest capitol, avand 41.4% din jocuri incheiate cu minim patru goluri. In schimb doar 10.3% dintre partidele disputate de Cagliari au fost cu goluri multe, mai multe de trei. - peste 4.5 goluri – Lecce este formatia care o data la cinci jocuri (daca facem media) ne ofera o partida cu minim cinci goluri. Procentajul de meciuri cu mai mult de patru goluri inscrise in care a jucat Lecce este de 20.7%. Nici un joc disputat de Bologna in sezonul curent nu s-a incheiat cu mai mult patru goluri,

Italia Serie A – Statistici scor corect De departe cel mai des rezultat intalnit in Serie A. 36 de partide s-au incheiat in acest sezon fara goluri in prima liga italiana. Urmatorul scor inregistrat in acest top al frecventei este 2-0, cu care s-au terminat 30 de jocuri in acest sezon.

Italia Serie A – Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol – doar Lazio are in acest sezon noua victorii la limita, iar echipe ca Napoli sau Cesena nu au avut decat doua succese la un gol diferenta. La capitolul jocuri pierdute la limita Cesena ''conduce'' cu opt astfel de partide. La polul opus, infrangeri la o anumita diferenta, nu are rost sa discutam pentru ca Juventus este neinvinsa. - victorii/infrangeri la doua goluri – AC Milan este echipa care a castigat cele mai multe goluri la fix doua goluri, ''diavolul milnanez'' avand sapte astfel de succese. Atalanta, Chievo, Genoa si Lecce au castigat un terminat un singur joc cu avans de doua goluri, Bologna a pierdut 11 jocuri in acest campionat, noua dintre ele la diferenta de fix doua goluri. - victorii/infrangeri la trei goluri – Si aici AC Milan este prima la capitolul victorii, cu patru astfel de succese. Cagliari in schimb a suferit patru infrangeri la exact trei goluri diferenta - victorii/infrangeri la patru sau mai multe goluri – Cine altcineva decat AC Milan poate avea cele mai multe partide castigate la minim patru goluri. Elevii lui Allegri au castigat trei jocuri in acest mod. Genoa si Lazio au fiecare cate doua esecuri la diferenta de minim patru goluri.

Italia Serie A – Statistici pauza/final Din cele 290 de partide jucate in Serie A editia 2011/2012 85 au fost castigate de gazde dupa ce la pauza aveau avantaj. Remizele finale, dupa ce egalitatea a fost si la pauza s-au inregistrat in 56 de intalniri. - 1/1 – in 16 partide jucate de Palermo sezonul acesta formatia gazda a condus la pauza si a luat in final toate punctele. Juventus ne-a oferit cele mai putine jocuri de 1 pauza / 1 final, doar cinci. - 1/x – In opt partide jucate de Juventus sezonul acesta formatia gazda a condus la pauza, dar la final a trebuit sa se multumeasca cu un punct. Inter Milano, Genoa si Cesena nu au disputat vreun astfel de joc in acest sezon. - 1/2 – Milan si Lazio au participat la cate doua jocuri in care gazdele au condus la pauza, dar in final oaspetii au castigat. Formatia rossonera a jucat in deplasare in ambele jocuri. - x/1 – in sase partide jucate de Chievo la pauza scorul era egal, pentru ca pana la final gazdele sa concretizeze avantajul terenului propriu. Palermo, Lecce si Novarra sunt la polul opus fiecare cu cate doua jocuri care au avut un astfel de deznodamant - x/x – Multe jocuri de acest tip in acest sezon, astfel ca avem echipe ca Napoli, Atalanta si Caglari care au cate noua jocuri in care au incheiat prima repriza la egalitate si echilibrul s-a mentinut pana la final. In schimb AS Roma are doar trei astfel de jocuri. - x/2 – In sapte partide jucate de Inter Milano si de Cesena la pauza a fost egal, pentru ca la final formatia vizitatoare sa iasa victorioasa. In schimb, doar o partida jucata de Udinese si Palermo a avut aceasta desfasurare - 2/1 – Sapte jocuri din acest sezon de Serie A s-au incheiat cu victoria echipei gazda, dupa ce la pauza era condusa. Lazio, Inter Milano si AS Roma au participat in cate doua astfel de jocuri. Interesant ca Lazio in ambele partide era gazda, in timp ce AS Roma si Inter s-au aflat in ambele jocuri in postura de oaspeti. - 2/x – Catania, Genoa si Novara au fiecare cate trei partide in care la pauza oaspetii aveau avantaj, dar pana la final formatiile gazda au reusit sa echilibreze situatia - 2/2 – In opt partide jucate de Bologna formatia vizitatoare s-a impus, dupa ce a condus inca de la finalul primei reprize. In schimb Atalanta, Genoa, Siena si Cesena au doar cate un meci cu o astfel de desfasurare.

Italia Serie A – Statistici minute goluri - 1 >>> 15 – AS Roma este echipa starturilor de meci in Serie A, marcand zece goluri in aceasta perioada. Novara in schimb se ''urneste'' mai greu nereusind inca sa marcheze in primul sfert de ora de joc. - 16 >>> 30 – In perioada aceasta AC Milan este cea mai eficienta echipa, punctand de 11 ori. Cagliari in schimb vrea sa treaca cat mai repede de minutul 30, pentru ca a marcat doar o data in acest interval - 30 >>> pauza – AC Milan si Napoli au fiecare cate zece goluri marcate in ultima treime din prima repriza, in timp ce Juventus spre exemplu are doar trei goluri in acest interval. Doar Novara (2) sta mai prost decat ''Batrana Doamna'' in acest interval al meciurilor - 46 >>> 60 – Juventus ''explodeaza'' insa dupa pauza, avand impreuna cu Milan cate 10 goluri inscrise in primul sfert de ora din repriza secunda. La polul opus Novara a punctat doar de doua ori in primele 15 minute dupa iesirea de la cabine. - 61 >>> 75 – Juventus a punctat de 12 ori in acest interval de timp, fiind lidera la acest capitol. Cagliari are oarece probleme in acest interval, marcand doar de doua ori, dupa care insa se dezlantuie, ultimul sfert de ora fiind cel mai eficient pentru sarzi - 76 >>> final – Cine altcineva decat Napoli putea sa aiba cele mai multe goluri pe finalurile de meci. 15 goluri au marcat Cavani&co. din minutul 76 si pana la final. Novara, surprinzator, din totalul de 24 de goluri inscrise in acest sezon a reusit 14 in aceasta perioada. Cesena a marcat doar de doua ori dupa minutul 75, fiind cea mai ineficienta echipa din Serie A in acest interval de timp.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi