Italia, salvată cu un gol din penalty în meciul cu Spania din preliminarii. Islanda, încă o minune.

 A fost o seară dezastruoasă pentru gazde în meciurile jucate aseară în preliminariile Mondialului din 2018. Doar Irlanda şi Islanda au reuşit să câştige, în rest au fost doar victorii ale oaspeţilor sau egaluri. Meciul serii s-a jucat în Italia, unde Spania a reuşit un 1-1. Vitolo a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 55, după o gafă a lui Buffon, care a dat pe lângă minge. De Rossi a egalat în minutul 82 din penalty. 

Spania e pe 2 în Grupa G, cu 4 puncte. Tot atâtea are şi Italia, care este însă pe locul 3, cu un golaveraj mai slab. Albania e liderul surpriză, cu 6 puncte, după victoria cu 2-0 din Liechtenstein.

 Italia - Spania 1-1 / Primii "11" pe teren: 

Islanda a mai reuşit încă o minune după Euro 2016. Conduşi cu 1-0 şi 2-1, islandezii au întors soarta meciului în ultimele cinci minute şi au câştigat cu 3-2 în faţa Finlandei.

Kosovo, care a debutat în preliminariile Mondialului din 2018 (bifând totodată şi primul meci oficial din istorie) împotriva Finlandei, scor 1-1, a avut parte de o nouă premieră. A jucat meciul cu Croaţia în...Albania, şi asta pentru că în Kosovo nu există încă o arenă care să poată găzdui un asemenea meci. Kosovo a pierdut însă cu 6-0. Fiecare jucător din naţionala Statului Kosovo are promisă o primă de 100.000 euro în cazul calificării la Campionatul Mondial din 2018. Deocamdată, Kosovo este pe ultimul loc în Grupa I, cu 1 punct. 

A fost o seară spectaculoasă în preliminariile CM din 2018, cu 30 de goluri marcate în cele 9 meciuri:


GRUPA D

Austria - Ţara Galilor 2-2
Irlanda - Georgia 1-0
Moldova - Serbia 0-3

 

GRUPA G

Macedonia - Israel 1-2
Italia - Spania 1-1
Liechtenstein - Albania 0-2

 

GRUPA I

Islanda - Finlanda 3-2
Kosovo - Croaţia (meci jucat în Albania) 0-6
Turcia - Ucraina 2-2

Jucătorii naţionalei România (foto: Sportpictures.eu) joacă mâine în Armenia, după care se deplaseaza în Kazahstan, unde va juca marţi, pe 11 octombrie. "Nu va fi deloc uşor în Kazahstan", i-a atenţionat Ioan Andone pe jucătorii naţionalei României. Andone a antrenat în Kazahstan în 2013 şi 2015, la Astana şi Aktobe.  

Am mers acolo să-i învăţ fotbal, dar să ştiţi că sunt la un nivel bun. Vom avea un meci greu acolo. Eu am antrenat 6 jucători din actuala lor naţională, le cunosc valoarea. Sunt fotbalişti de nivelul lui Nicuşor Stanciu. În Kazahstan, salariul mediu e de 1.000 de dolari. Oamenii au linişte, siguranţă, cu toţii au de lucru, nu vezi cerşetori. În plus, lumea e civilizată, 

---îşi aduce aminte Andone

Foto: Agerpres

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi