Israel - România 1-2. Stanciu și Țucudean, schimbările câștigătoare pentru Contra

Fără gol primit în fața României de 22 de ani, israelienii au făcut o primă repriză bună în amicalul disputat la Netanya. Gazdele le-au dat de furcă jucătorilor lui Contra mai ales prin ambiția și dârzenia cu care s-au luptat pentru aproape orice minge. De partea cealaltă, tricolorii s-au remarcat în primele 45 de minute prin ocaziile lui Budescu și Keșeru - ultimul cu un șut direct în portar din câțiva metri. 

După pauză a fost rândul lui Florin Niță (foto: digisport.ro) să tremure. Titularizat pentru prima oară la națională, Niță a fost apărat de șansă la marea ocazie a colegului său de la Sparta Praga - Tal Ben Haim, care a trimis puțin pe lângă la capătul unui contraatac. Niță s-a opus apoi excelent la o ocazie clară, dar nu a mai putut face nimic un minut mai târziu la execuția excelentă a lui Tomer Hemed - atacantul de la Brighton & Hove Albion. 

Bucuria gazdelor n-a durat decât cinci minute. Mijlocașul Spartei Praga, Stanciu a inventat un șut fabulos din afara careului și a făcut liniște pe stadionul din Netanya. Meciul curgea spre un egal, dar Țucudean n-a fost de acord după pasa genială a lui Mitriță și l-a ”executat” frumos pe portarul gazdelor. 

Reacția lui Țucudean a fost una surprinzătoare la finalul meciului. "Am intrat bine de pe bancă și am reușit să întoarcem rezultatul. Dacă sunt aici, eu zic că merit să joc. Avem jucători buni, nu e concurs între noi, e bine să fim cât mai mulți. Nu pot să spun că e un nou început, tot mințim oamenii că e un nou început!..Talent avem, dorință la fel, trebuie să muncim și să avem rezultate”, a spus Țucudean la ProX.  
 
Autorul unui gol de generic, Stanciu a declarat că este deja ceva obișnuit pentru el să-și încerce norocul atunci când se află la marginea careului advers. ”Mă bucur că am reușit să câștigăm, era important pentru noi, pentru moralul nostru. O să ne aștepte un meci mult mai greu acasă, cu Suedia. Când am mingea la 20 de metri, la 16 metri de poarta adversă, mereu încerc să șutez și cred că e una din calitățile mele foarte bune. Mă bucur că am marcat azi”, a spus Stanciu, al cărui gol a redus la tăcere tribunele.  

A fost și victoria lui Contra în Israel. ”Mutările” selecționerului României au făcut șah-mat defensiva gazdelor. "S-a schimbat jocul complet la acele schimbări, am avut reacţie de echipă puternică. Am dat două goluri, am atacat, am suferit în prelungiri, dar trebuie să învăţăm din toate astea. Felicit băieţii pentru dăruire şi pentru felul în care au reacţionat după 1-0”.

”Am avut viteză mare de joc după schimbări şi am reuşit să întoarcem rezultatul. Nu e victoria mea, trebuie să felicităm jucătorii. Sunt şi lucruri negative pe care încă trebuie să le lucrăm, dar cred că suntem pe un drum bun”, a spus Contra (foto: sportpictures.eu)

Pentru tricolori urmează amicalul cu Suedia, marți la Craiova. Casele de pariuri au pregătit oferte atrăgătoare și pentru amicalul de marți cu Suedia. Autorul victoriei cu Israel, Țucudean nu știe dacă va fi titular. ”Antrenorul decide dacă voi fi titular cu Suedia. Ei au o echipă masivă, cu alt stil de joc. Trebuie să ne închidem bine și să plecăm pe contraatac", a spus atacantul CFR-ului. 

Deschide cont acum și pariază pe victoria României contra Suediei la o cotă mărită de 28.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont acum și plasează orice pariu pe România vs Suedia
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

 

Deschide cont și pariază pe victoria României în fața Suediei
Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi