Isco - triplă de vis în amicalul-șoc cu Argentina, 6-1! ”La Real nu mi se oferă șanse!”

Messi nu a putut juca în amicalul cu Spania prietenilor lui Iniesta, Pique și Jordi Alba, iar Argentina a pățit cea mai mare rușine din istorie într-un meci contra ibericilor! Cu 6-1 au câștigat jucătorii lui Lopetegui meciul jucat la Madrid. Gazdele au condus cu 2-0 după 27 de minute (Diego Costa și Isco), dar Otamendi a redus din diferență până la pauză.

La reluare, spaniolii au zburdat pe teren - au dat drumul al robinetul cu goluri în minutul 52 prin același Isco (foto: realmadrid.com), de departe cel mai bun jucător de pe teren. Jucătorul Realului a fost și cel care a închis recitalul gazdelor, cu reușita din minutul 74. Thiago și Iago Aspas s-au lipit și ei de gol în cea mai neagră seară din istoria ”pumelor”, care câștigaseră ultimul amical cu spaniolii cu 4-1 (septembrie 2010). 

Sărit din scehmă din cauza unei accidentări, Messi n-a mai rezistat să urmărească ”supliciul” din teren - la trei mninute după ultimul gol al gazdelor s-a ridicat nervos de pe locul său și a plecat la vestiare (foto: twitter)

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Argentina a dezvăluit că Messi a fost menajat de selecționer în perspectiva bătăliei Barcelonei cu AS Roma din sferturile Champions League, dar și pentru a nu-i agrava o accidentare care i-ar putea pune în pericol prezența la Cupa Mondială. "Dacă Messi nu este la 100% din capacitate, nu ar trebui să riscăm. Avem un ţel comun, iar acesta este Campionatul Mondial din Rusia. De ce să riscăm? Ar fi inutil..", a spus Claudio Tapia. 

De partea cealaltă, spaniolii i-au făcut ”statuie” lui Isco. ”Trei goluri de artă într-o seară magică”, scrie Marca după seara în care jucătorul Realului a fost de neoprit. La 25 de ani, Isco traversează, poate, cel mai bun moment al carierei la națională. Pentru că, la echipa de club, este departe de ce vor fanii ”galacticilor”.

Și Isco și-a dat seama că ceva e în neregulă și a recunoscut asta la finalul meciului de vis făcut în fața Argentinei. Fotbalistul Realului (foto: newsx.com) a arătat, însă, cu degetul spre Zidane!

"La Madrid nu am încrederea de care are nevoie un jucător. Meciurile de la echipa naţională îmi dau viaţă, aici am încredere din partea antrenorului. Vreau să arăt că sunt un jucător bun! Lopetegui îmi arată încredere prin minutele pe care mi le acordă, dar poate eu sunt problema la Real. Nu ştiu cum să-i câştig încrederea lui Zidane!", a spus Isco. 

Iată, mai jos, un rezumat cu cele mai importante momente din victoria uluitoare a Spaniei.

 Într-un alt amical de lux, Germania a cedat cu 0-1 acasă în fața Braziliei (gol Gabriel Jesus). A fost prima întâlnirile dintre cele două forțe mondiale de la istoricul 7-1 de la Mondialul din 2014. Într-o altă partidă ”de gală”, Anglia și Italia au terminat la egalitate, 1-1, la capătul unui meci în care marcatori au fost Vardy (min. 26) și Insigne (min. 87).

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!