Irlandezii nu se potolesc. Au mai pus de-un blat la pariuri, într-un amical!

O săptămână. Atât a trecut de la suspendarea dictată de șefii fotbalului din Irlanda împotriva jucătorilor de la Athlone pentru blaturi la pariuri. Cel mai grav a pățit-o românul Dragoș Frijan - care va sta pe tușă 12 luni! Ei bine, pedepsele nu i-au impresionat prea tare pe fotbaliștii din Irlanda. Dovadă că acum Comisia de Disciplină a declanșat o anchetă în urma unui meci, amical, suspect de blat la pariuri. 

E vorba de meciul dintre Waterford (liga 2) și Bray Wanderers (prima ligă), câștigat cu 5-0 de gazde și care a devenit suspect de aranjament la pariuri! Federația de Fotbal din Irlanda a dezvăluit că la investigații participă și polițiști, care i-au chestionat pe teren, la ultimul antrenament, pe jucătorii de la Waterford. Deocamdată nu au fost făcute publice detalii din anchetă, dar se crede că aranjamentul a fost făcut și cu știința celor doi antrenori. 

Bray Wanderers e într-o scădere vizibilă de formă în prima ligă din Irlanda - nu a mai câștigat de 4 etape și a ajuns pe locul 5. Dar ultima înfrângere din amicalul cu echipa din liga a doua bate la ochi, în condițiile în care cei de la Bray nu au pierdut până acum niciun meci în campionat cu 0-5! Într-un singur meci din Premier League a mai încasat 5 goluri, dar a marcat de trei ori (3-5 în deplasare cu Limerick). 

Oficialii lui Bray Wanderers s-au arătat și ei surprinși de înfrângerea cu Waterford. Surse apropiate clubului au dezvăluit că jucătorii au cooperat cu anchetatorii, ei declarând în același timp că nu au nimic de ascuns. E ciudat însă cum Bray, care a avut în teren cei mai buni jucători, a luat foarte în ”serios” acest amical, nedorind să-i deranjeze prea mult pe adversari...

Pe primul loc în liga a doua, Waterford a deschis scorul după 11 minute, după care l-a pauză s-a terminat 3-0. Gazdele au păstrat goluri și pentru repriza a doua, când s-au plasat din nou sume importante la casele de pariuri pe minim două goluri ale gazdelor...

Federația de fotbal din Irlanda a confirmat că ancheta a fost demarată în urma unei plângeri anonime primită a doua zi după disputarea amicalului. Poliția a intrat și ea pe fir imediat și le-a sugerat părților implicate să nu facă nicio declarație publică până la terminarea investigațiilor. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!