Iordănescu jr, între Steaua şi Astra. "Dacă va fi o ofertă, o voi lua serios în considerare!"

Eliminarea din Europa League şi evoluţiile din ce în ce mai slabe ale Stelei din campionat au făcut ca numele lui Edi Iordănescu să fie vehiculat ca favorit pentru a-i lua locul lui Reghecampf. Prieten bun cu fiul fostului selecţioner, Narcis Răducan a spus recent că Iordănescu jr., care s-a despărţit recent de bulgarii de la ŢSKA, aşteaptă doar un semn din partea lui Gigi Becali. 

El mă cunoaşte (nn - Narcis Răducan). Am lucrat mai bine de un an împreună. Ştie cum gândesc, ştie cum lucrez şi ştie pasiunea pe care o am în meserie. Am fost şi sunt dispus să fac multe sacrificii în meserie şi aloc atît de mult timp cât e necesar. Probabil că el a descoperit în mine şi în felul meu de a fi o persoană care e capabilă să producă rezultate la un club mare. Mă onorează aprecierea, dar nu pot să anticipez viitorul.

Dacă va veni pe viitor o ofertă de la Steaua, o voi lua serios în considerare, o voi analiza şi vom vedea ce va fi. Ţin foarte mult la principii. Sunt solide, bine structurate, înţeleg şi plusurile unei colaborări cu Steaua. E bine să nu mă hazardez,

---a spus Edi Iordănescu pentru Fanatik

Totuşi, Prosport scrie că Edi Iordănescu e mai aproape de Astra, decât de Steaua. Conform sursei citate, şefii campioanei României l-ar fi contactat deja pe fiul fostului selecţioner al României şi s-a ajuns la un acord de negociere. Varianta Astra e mult mai plauzabilă în aceste momente, în condiţiile în care patronul Stelei nu a arătat până acum intenţia de a schimba ceva pe banca tehnică. 

După eliminarea din Europa, Becali a anunțat mai multe schimbări la echipă, dar nu şi cea a lui Reghecampf. Antrenorul Stelei a comentat ironic declarația patronului, care a anunțat că va schimbă 7-8 jucători în pauză de iarnă. "Poate vrea să mă schimbe și pe mine!", a spus Reghe.

Marius Lăcătuș a spus, la DolceSport, că şi Reghecampf are partea lui de vină pentru eliminarea din Europa League. Nici transferurile nu au fost ce trebuia, crede Lăcătuş. 

Investițiile Stelei nu se văd nici în Europa și nici în campionat. Au fost fluctuații de evoluții ale unor jucători de la care se aștepta foarte mult, Boldrin, Amorim, Golubovic. De la ultimul mă așteptăm să-i fie greu. Aveam semne clare de întrebare dacă Golubovic o să reușească. Eu cred că nu este numai vina lui. A două repriză de la Villareal mi-a plăcut. Mă gândeam că Reghecampf o să joace cu un vârf autentic și credeam că o să fie Golubovic. Au pregătit jocul să se închidă foarte bine și să surprindă pe recuperări și contraatac. Nu s-au reușit însă aceste recuperări.

Dacă s-a pierdut jocul e rău atunci că Tamaș a fost folosit în dreapta. El nu are o viteză de deplasare foarte mare. A avut probleme, e clar. Că randament el a fost unul dintre cei mai buni în acest an. Din păcate vorbim de randament bun în acest an la Steaua despre un portar, Niţă, și un fundaș, Tamaș. Steaua nu a reușit să facă un transfer de fundaș lateral dreapta. Dacă aveau acolo un om de meserie nu mai apelau la improvizații,

---e convins Lăcătuş

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi