Iordănescu jr dă înapoi: "Nu merg la Steaua, încetaţi!" Reghe: "Dacă vrea să vină, să aștepte la cotitură..."

Invitat în cadrul unei emisiuni la DigiSport, Edi Iordănescu a dezvăluit că s-a întâlnit în urmă cu doar câteva zile cu Gigi Becali și că patronul Stelei i-ar fi spus că va veni și rândul lui să-i antreneze pe steliști. Liber de contract după ce s-a despărțit de bulgarii de la ȚSKA Sofia, Iordănescu jr. a spus însă că încă nu e momentul să vină la Steaua. Iritat de speculaţiile din ultima vreme ale presei, acesta a reacţionat astăzi pe contul său de socializare. 

Nu merg la Steaua! E cazul să înceteze speculaţiile! Nu se pune problema ca eu să ajung acum acolo. Steaua are un antrenor de care chiar dacă nu mă leagă o relaţie de prietenie, există la mijloc una de respect. Echipa are un grup de jucători extrem de bun pentru nivelul competiţiei noastre şi antrenorul care poate produce performanţa cu aceşti jucători, 

---a scris Edi Iordănescu pe facebook

Câtă vreme echipa este pe primul loc în Liga 1, Becali nu are ce să-i reproșeze lui Reghecampf. Oricum antrenorul Stelei nu s-a arătat deloc deranjat de faptul că patronul său s-a întâlnit cu Edi Iordănescu. 

De ce să mă deranjeze?...Oricine e liber să se întâlnească cu patronul echipei. Nu mă deranjează deloc. Edi și nea Puiu sunt oameni care iubesc această echipă. Dacă Edi vrea să vină la Steaua, îl aștept cu drag lângă mine. Dacă eu o să plec și el o să vină în locul meu trebuie să-l întrebați pe patronul echipei. 

Discuții vor exista mereu, de ce să mă supăr pe Edi?..El poate să spună că vine la Steaua, nu mă deranjează. Dacă el își dorește să vină la Steaua, să aștepte la cotitură,

---a spus ironic Reghecampf

 Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi