Ioan Andone: "Am auzit de fotbalişti care pariază pe propriul meci. În Liga 2 se fac mari nenorociri!"

Gloria Buzău şi, mai nou, Academica Clinceni. Sunt echipele care au intrat în vizorul şefilor FRF pentru meciuri aranjate la pariuri. La o zi după ce portarul Andrei Marinescu a dezvăluit cum se trucau meciuri la Clinceni, antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone a povestit lucruri incredibile despre jucătorii români care pariază, într-un interviu acordat celor de la Gazeta Sporturilor. 

Ştiţi că cel mai mai mare pericol în România, dar și în fotbalul mondial, sunt pariurile? A devenit un flagel deja. Pariurile virusează fotbalul și ăsta este un pericol mare, imens. N-ai cum să scapi de el. Acolo nu există să poţi să faci ceva. Și pariurile vor duce în jos fotbalul. E ca un virus mortal pentru organism.

Da, am auzit de fotbaliști care pariază. Erau sume foarte mari de bani, chiar pe propriul meci. Am auzit, nu de jucători de-ai mei, dar am auzit. Te îngrozești dacă auzi ce se întâmplă. Prin Liga a 2-a de la noi se fac mari nenorociri!,

---zice Andone

Anamaria Prodan a dezvăluit şi ea într-un interviu, acum o lună, că aproape toţi fotbaliştii din România joacă la pariuri. "8 din 10 fotbalişti români joacă la pariuri. Se pariază de foame și de sărăcie", spunea atunci impresara. Ioan Andone îi dă dreptate. 

Până la urmă parcă îl înțelegi și pe jucătorul care pariază, pentru că nu-și ia salariul cu lunile. Se pariază pe cornere, pe început de meci, pe penalty-uri, pe cartonașe roșii. Am mai auzit și sunt convins că și prin Liga 1 se întâmplă asta,

---a mai spus antrenorul lui Dinamo

Foto: Valics Lehel / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi