Ioan Andone a pus ochii pe un jucător: "Cine e băiatul cu numărul 7 de la Real Madrid?"

Hagi chiar e genial! Știind că Ioan Andone are obiceiul să analizeze în detaliu titularii echipei adverse, apelând uneori chiar și la metode specifice, Regele l-a ascuns pe banca de rezerve, sub o pătură, pe Florinel Coman. Trimis în teren în repriza secundă, Coman a înscris golul victoriei Viitorului. „Copilul ăla... cum îl cheamă... ne-a dereglat”, a recunoscut Fălcosul în conferința de presă de după meci.

„Cu siguranță, nea Ando îl știa pe Coman. E unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la Viitorul, cum naiba să nu-l știi? Ar fi trebuit să-l visezi! Ar fi trebuit să pui marcaj la el și când era la încălzire! Nea Ando cred că a avut un lapsus. Un moment de rătăcire a minții. Probabil i se trage de la noul look, care îl face cu 20-30 de ani mai bătrân”, a încercat Adrian Mutu să îl scuze pe tehnician.

De altfel, ziua mizerabilă a lui Andone a început chiar de la venirea la stadion, când a fost oprit la poarta arenei de oamenii de pază. „Am văzut un bătrânel simpatic, cu ochelari și fes, forțând intrarea în incinta stadionului. Arăta exact ca președintele meu de bloc atunci când stă în încăperea aceea mică și încasează întreținerea”, a mărturisit unul dintre paznici.

Situația a fost aplanată de "Mutu", cunoscutul suporter al „câinilor”. Acesta s-a apropiat de antrenor gesticulând energic, moment în care i-a dat accidental cu mâna stângă peste ochelari, iar aceștia au zburat de pe nas. „Aaaaa, nea Ando!”, au exclamat în cor oamenii de pază.

Din surse inaccesibile, am aflat că identificarea nu l-a salvat pe Andone de la încasarea unui pulan peste mâna în care ținea notițele despre jucătorii Viitorului, hârtia planând grațios printre gratiile unui capac de canal. „Regret gestul, dar comanda pornise deja de la creier către pulan”, a explicat autorul atacului, un jandarm care a participat la manifestațiile recente.

În altă ordine de idei, nemulțumit de campania de mercato, principalul dinamovist l-a abordat pe managerul general indicându-i două posibile achiziții: „Adi, uite, mai e ceva vreme până pe 24 februarie, când se sfârșește perioada de transferuri. Numai Steaua poate să ieie jucători? Ia intersează-te! Cine e băiatul ăla cu numărul 7 de la Real Madrid? Și parcă am mai văzut unul interesant... a, da! Cine e băiatul cu numărul 10 la Barcelona? Nu putem să-i luăm? Nu de tot. Împrumut până în vară, că poate au caracter urât, ca Gnohere!”.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi