Învață cum să profiți la maxim de pe urma promoțiilor agenției Sportingbet!

Sportingbet (deschide un cont acum) vine constant cu foarte multe bonusuri și promoții atractive prin care clienţii pot câștiga sume substanțiale de bani. Sunt puțini cei care își dau seama cu advărat cât de profitabile pot fi aceste promoții și cât de mult pot câștiga de pe urma lor dacă joacă constant. De aceea în acest articol vom vorbi despre ofertele cu adevărat atractive oferite de Sportingbet și vă vom arăta cât de mari pot fi câștigurile acumulate de pe urma acestora. Nu vom prezenta aceste promoții (decât foarte pe scurt) deoarece există articole separate despre fiecare în parte. 

Bonusuri pentru prima depunere

În acest moment Sportingbet oferă trei bonusuri pentru prima depunere:

  • Bonus de 50% în limita a 400RON la pariuri sportive
  • Bonus de până la 1,200RON la jocuri de cazino
  • Bonus de până la 1,000$ la poker

bonus-prima-depunere.png

Nu vom intra în prea multe amănunte despre aceste bonusuri deoarece avem un articol special dedicat lor AICI. Totuși trebuie precizat faptul că în acest moment sunt puține site-uri de gambling care vin cu un pachet de bun venit asemănător pentru clienții din România.

Meciul zilei

Zilnic, Sportingbet vine cu câte o promoție la câte un meci de fotbal. Acestea sunt de patru tipuri. Voi trebuie să plasați câte un pariu pe opțiunea Scor Corect la meciul din ofertă și conform promoției din ziua respectivă primiți:
- 15 rotiri gratuite la jocul Starburst atunci când ați plasat un pariu eligibil
- 100% banii înapoi pe pariurile pierdute dacă se acordă un cartonaș roșu + 7 rotiri la Starburst
- 100% banii înapoi pe pariurile pierdute dacă se acordă un penalty + 7 rotiri la Starburst
- 100% banii înapoi pe pariurile pierdute dacă se marchează un gol în primele șapte minute + 7 rotiri la Starburst.

meciul-zilei.png

Putem beneficia de aceste oferte indiferent de suma pariată, chiar dacă mizăm și 1RON pe fiecare meci. Puțini pun accent pe acele rotiri gratuite de la Starburst, dar să facem un calcul simplu. Să presupunem că punem câte 1RON în fiecare zi timp de o lună. Asta înseamnă din start 30 RON cheltuiți, dar primim garantat minim 266 de rotiri gratuite. O rotire valoreaza 0.5RON deci avem într-o lună rotiri în valoare totală de minim 133RON. Este imposibil ca mai devreme sau mai târziu să nu primim în acest joc câteva mâini suficient de bune care să ne ajute să facem ceva bani. Și 100RON dacă facem din urma lor într-o lună și nu este deloc rău (aceasta fiind o sumă mai mult decât realistă), dar noi putem câștiga mult mai mult decât atât. Partea bună este că eventualele câștiguri acumulate din urma acestor rotiri trebuie rulate o singură dată în cadrul aceluiași joc, deci nu este deloc greu să rămânem cu ceva la sfârșit.

Cât despre partea cu "100% banii înapoi dacă...." mulți spun că nu se merită fiindcă depindem de noroc. Acest lucru este adevărat parțial, dar dacă ne jucăm zilnic situația se schimbă. Este greu de crezut că pe durata unei luni, din 22-23 astfel de promoții să nu dăm de măcar 4-5 prin care să se îndeplinească condiția promoției respective. Și astfel într-o lună primim înapoi măcar 15-20% din banii pierduți. La fel de imposibil este ca din 22-23 de astfel de pariuri să nu nimerim câteva scoruri corecte care să ne ajute măcar să recuperăm suma investită.

Dacă profităm de pe urma acestei promoții constant timp de o lună, banii pe care îi acumulăm din rotirile gratuite plus banii luați de pe urma pariurilor câștigătoare plus banii rambursați de pe urma pariurilor pierdute sigur vor reprezenta o sumă mai mare decât suma cheltuită. Trebuie să fim prea ghinioniști să nu recuperăm cel puțin investiția făcută. Plus că dacă norocul ne surâde fie la rotirile gratuite fie la pariurile pe scor corect, putem câștiga mult mai mult decât am investit. Astfel per total promoția este mai mult decât atractivă dacă profitați de pe urma ei constant și nu doar ocazional.

Predictorul fotbalului

Despre această promoție am tot vorbit și nu vom explica din nou în ce constă. Puteți găsi ÎN ACEST ARTICOL detalii despre Predictorul fotbalului.

predictorul-fotbalului.png

Lucrul care ne interesează este acela că participarea este gratuită și putem plasa câte un bilet zilnic. Pentru ca biletul să fie valid trebuie doar să punem un pariu în ziua respectivă, dar acel pariu poate fi pe orice sumă de bani și orice cotă. Deci investiția noastră tinde spre zero. Sunt runde unde avem la dispoziție chiar și șase zile să participăm deci putem pune șase bilete pentru etapa respectivă. Un alt aspect important este acela că nu toate meciurile sunt echilibrate. Sunt runde unde din 12 partide, în cinci din ele favorita are cotă de sub 1.25 la victorie și în încă vreo două-trei favorita are cotă de 1.50-1.80, ceea ce ușurează foarte mult munca pariorului atâta timp cât nu au loc surprize notabile.

predictorul-fotbalului-2.png

Într-o rundă în care avem șase șanse de câștig și avem doar vreo patru-șase pariuri cu adevărat grele, este greu de crezut că n-am putea fi capabili să câștigăm măcar niște lozuri răzuibile. Și acele lozuri nu sunt de neglijat fiindcă un astfel de loz costă 10RON. Dacă de exemplu nimerim zece pronosticuri corecte primim 15 lozuri în valoare de 150RON! De pe urma acestora sunt șanse foarte mari să câștigăm ceva bani. Și de ce să nu țintiți mai sus? De ce nu ai fi chiar tu fericitul câștigător a celor 45,000RON sau a premiului de 8,500RON? Fără a investi practic vreun leu? Nu este chiar atât de imposibil fiindcă avem 1-2 runde săptămânal și câte o șansă de câștig în fiecare zi. Și așa cum am zis mai sus, una era să avem 12 meciuri unde ambele echipe aveau șanse egale de a câștiga și alta este când în jumătate din ele există un favorit cert.

 Bonusuri Calendar

Aici aveți zilnic câte o promoție la jocuri de cazino, pariuri virtuale sau lozuri răzuibile. Promoția poate fi de forma rambursării unei părți din banii pierduți, sporirea unei părți din suma câștigată, un bonus în funcție de suma cheltuită sau rotiri gratuite la un anumit joc de cazino.

bonusuri-calendar.png

Zilnic găsiți la noi pe site câte un articol despre promoția din ziua respectivă. Poate că la prima vedere aceste promoții nu par foarte atractive, însă trebuie să știți că valoarea totală a bonusurilor oferite pe durata unei luni tuturor jucătorilor ajunge la 120,000 de euro. La aproape fiecare joc bonusul maxim pe care îl puteți lua zilnic este de 20 de euro, deci numai voi puteți ajunge să luați lunar un bonus mai mult decât substanțial dacă vă jucați constant.

Poker Jumbo

Aceasta este o competiție de poker lunară. Avem câte un turneu în fiecare zi la ora 21:00 unde premiile sunt de 750$ (exceptând ziua de luni), dar avem și un clasament lunar cu premii suplimentare de 5,000$. Înscrierea la fiecare turneu este de doar 10 cenți, iar luni este chiar gratuită. Detalii despre competiție aici!

program-poker-jumbo.png

Un calcul simplu ne arată faptul că lunar sunt puși la bătaie peste 25,000$ deși noi nu investim în taxe de înscriere mai mult de 3$. Este adevărat că se mai pot duce câțiva dolari pe rebuy-uri și add-on-uri dar chiar și așa raportul taxă de înscriere / câștiguri potențiale este extraordinar de bun și nu credem că găsiți o altă cameră de poker care să aibă un turneu sau o serie de turnee mai atractive din acest punct de vedere.

Mai jos puteți vedea un clasament all-time a celor mai profitabili jucători a acestor turnee pentru a înțelege mai bine cât de mult se poate câștiga cu o investiție minimă.

poker.png

Așa cum se poate vedea, sunt destui jucători care cu 100-200 de turnee au luat 1,000$ - 2,000$. Asta înseamnă o investiție de 10-20 de dolari în taxe de înscriere. Indiferent cât s-ar fi mai dus în rebuy-uri și add-on-uri, premiile totale obținute sunt de câteva zeci de ori mai mari decât sumele investite. Tot ce vă trebuie este răbdare și perseverență pentru a ajunge să câștigați și voi aceste sume, fiindcă câțiva dolari pentru plata taxelor de înscriere pe parcursul unei luni de zile are absolut oricine.

 Alte promoții

Pe lângă promoțiile deja prezentate, trebuie să știți că clienții fideli care se joacă cu regularitate pe platforma de pariuri sportive și cazino primesc puncte cu care avansează în nivel în Bonus Club. Un nivel mai înalt aici vă aduce săptămânal beneficii precum bonusuri de reîncărcare sau lozuri răzuibile gratuite. De asemenea, zilnic puteți primi până la 100 de rotiri gratuite la jocuri de cazino.

bonus-club.png

Nu în ultimul rând, clienții cu un cont la Sportingbet vor primi diferite recompense de ziua lor de naștere sau cu alte ocazii speciale. Chiar și la poker puteți primi recompense instant în timp ce vă jucați.

Concluzie

Dacă ați citit cu atenție ce am scris în acest articol vă veți da seama fără prea mare efort că puteți face sume substanțiale de bani la Sportingbet doar profitând zilnic de pe urma promoțiilor oferite. Plus că acest site de pariuri și jocuri de noroc iese în evidență cu mult mai multe lucruri decât bonusurile și promoțiile oferite.

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!