Intrati in ''The Acca Club'' si puteti primi pariuri saptamanale gratuite de pana la 25 de euro

Pana la sfarsitul lunii mai 2014 aceasta casa de pariuri va ofera pariuri gratuite in functie de numarul de pariuri care-l plasati saptamanal. Sunt patru nivele in functie de care se impart free bet-urile si cu siguranta pentru un parior inrait free bet-ul de 25 euro n-ar fi greu de obtinut. Am spus ''pentru un parior'' inrait pentru ca asta presupune ca respectivul sa joace 16 bilete pe saptamana cu minim trei pronosticuri pe fiecare bilete, lucru pe care un parior calculat nu-l prea face. Dar cu siguranta sunt pariori care joaca si mai multe bilete saptamanal, astfel pentru ca ei aceasta promotie ar putea fi una profitabila.

888sport.jpg

  • Jucati intre 3 si 5 pariuri mutiple intr-o saptamana - primiti un free bet de 5 euro
  • Jucati intre 6 si 10 pariuri multiple intr-o saptamana - primiti un free bet de 10 euro
  • Jucati intre 11 si 15 pariuri multiple intr-o saptamana - primiti un free bet de 15 euro
  • Jucati cel putin 16 pariuri multiple intr-o saptamana - primiti un free bet in valoare de 25 de euro

Pentru a participa la promotie va trebui sa accesati aici site-ul oficial si sa va deschideti cont (daca nu aveti). Apoi intrati pe pagina de promotii, cautati promotia ''The Acca Club'', intrati pe pagina promotiei si va inregistrati acolo.

Toate pariurile formate din minim trei pronosticuri, cu mize de cel putin 5 euro si cu cote minime, per eveniment, de 1.10 participa la promotie. Doar pariurile plasate dupa ce va inregistrati la promotie se iau in considerare. Toate parurile trebuie sa se decida in saptamana respectiva, asa ca atentie in special in weekend, cand din greseala puteti lua si un meci de luni care sa va anuleze practic biletul pentru promotie.

In functie de categoria in care va incadrati in saptamana urmatoare, in ziua de marti, va este creditat in cont free bet-ul. Acesta il puteti juca in decurs de sapte zile de la creditare pe un bilet format din minim trei evenimente. Castigul ramas de pe urma free bet-ului va ramane in cont si poate fi jucat in continuare la pariuri, retras sau transferat la poker / casino.

Pentru cei care joaca constant bilete multiple cu mize de minim 5 euro (~25 ron) aceasta promotie ar trebui sa fie un bonus. In conditiile in care casa de pariuri online este una de renume, sponsorizand si echipe din fotbalul britanic nu se pune probleme de seriozitatea ei. Astfel daca tot jucati bilete cu mize de 25 lei minim de ce sa nu jucati aici si sa obtineti si un pariu gratuit de 25 euro. Jucand de luni pana vineri cate doua astfel de bilete pe zi si in weekend cate trei bilete in fiecare din cele doua zile sunteti eligibili pentru free bet-ul de 25 euro. Aceasta suma o puteti miza apoi pe o tripla cu cota finala de, sa spunem 3. Daca veti castiga acel pariu de cota 3 faceti un profit de 50 euro (3x25-25) fara sa riscati practic nici un leu. Spunem ca nu riscati nici un leu pentru ca biletele jucate pe parcursul saptamanii se presupune ca oricum le ati fi jucat la fel la Superbet, Publicbet sau alta agentie ''de cartier''.

Dati click aici si profitati acum de promotie.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi